Momente CUTREMURĂTOARE la catafalcul Ilenei Ciuculete. Mama artistei o jeleşte fără încetare

Biserica Costeasca din Chitila s-a transformat în loc de pelerinaj pentru cei care au dorit să-i aducă un ultim omagiu cântăreţei Ileana Ciuculete. Artista a murit pe 14 martie, la 64 de ani, după ce a fost diagnosticată cu hepatită C, ciroză galopantă şi cu un cancer osos. Nedezlipiţi de sicriu sunt soţul ei, Cornel Galeş, cei doi fii ai artistei şi mama ei. Bătrâna a emoţionat pe toată lumea cu cuvintele sale de jale.

RomaniaTV.net
17 mart. 2017, 13:03
Momente CUTREMURĂTOARE la catafalcul Ilenei Ciuculete. Mama artistei o jeleşte fără încetare

Suferinţa mamei cântăreţei Ileana Ciuculete ar face şi pietrele să plângă. Gârbovită de ani şi de durere, bătrâna îşi plânge cu vorbe fiica şi e greu să nu te emoţionezi în faţa dramei sale.

„Copila mea, copila mea scumpă şi dragă. Nu ştiu cum să te mai strig… Ai rămas singurică aici. Pentru ce ai fi muncit, copila mea. Ai lăsat totul în urmă… Ai lăsat copilaşii tăi, şi pe fratele tău şi pe mine, copila mea. M-ai lăsat îndurerată. În loc să fi fost eu, copila mea. Să fi venit tu la mine, scumpa mea, nu să fii tu aici. Nu pot, scumpa mea, nu mai pot. Cum oi mai trăi eu fără tine, copila mea, harnica mea, muncitoarea mea, copila mea, cu tot ce ai făcut”, au fost cuvintele bătrânei, scrie click.ro.

Alături de ea s-au aflat Aurel, fratele cântăreţei, şi băieţii Ilenei, Mugurel (45 de ani) şi Cristian (43 de ani), care nu s-au dezlipit de lângă catafalc.

Printre sutele de persoane care au venit să o vadă pe regretata cântăreaţă s-au numărat şi colegi de breaslă, şi admiratori, dar şi Anamaria Rosa, fiica regretatului Aurelian Preda, artist de muzică populară decedat şi el anul trecut, la doar 47 de ani, după un cancer la pancreas.

Anamaria Rosa a venit la biserică însoţită de cântăreţul Nicuşor Bogdan. Cu două lumânări în mână, tânăra s-a apropiat de sicriu şi, printre lacrimi, a rostit: „Să ai grijă și de tata!”.