Momente de GROAZĂ pentru o fetiţă de 12 ani. Copila a fost VIOLATĂ şi BĂTUTĂ de un cuplu de surdomuţi VIDEO

Fetiţă de 12 ani, torturată şi violată de doi soţi surdomuţi. S-a întâmplat într-o localitate din Iaşi. Copila s-a dus în casa agresorilor pentru a le ajuta copiii la teme. În faţa anchetatorilor, soţii surdomuţi şi-au recunoscut faptele.

13 nov. 2014, 07:35
Momente de GROAZĂ pentru o fetiţă de 12 ani. Copila a fost VIOLATĂ şi BĂTUTĂ de un cuplu de surdomuţi VIDEO

În ultimele luni, o fetiţă de 12 ani a trecut prin clipe de coşmar. Ea a fost bătută şi violată în repetate rânduri de doi soţi surdomuţi. Totul s-a petrecut în casa lor, acolo unde fata mergea ca să-i ajute la teme pe cei doi copii ai acestora.

Fratele mai mare al fetei a fost cel care şi-a anunţat părinţii, imediat după ce a văzut ce se petrece în casa vecinilor. Potrivit România TV, băiatul luase şi el parte la una dintre scenele teribile la care fusese supusă sora lui.

Părinţii au anunţat imediat poliţia, iar cei doi soţi surdomuţi au fost reţinuţi. La audieri, aceştia şi-au recunoscut faptele.

Cei doi soţi îşi obligau proprii copii, de doi şi de 7 ani, să asiste la chinurile la care era supusă fetiţa. Victima de 12 ani este acum consiliată psihologic, la fel ca şi copii agresorilor, care au ajuns în grija asistenţilor de la Protecţia Copilului. Pentru faptele lor, cei doi soţi riscă ani buni de închisoare.