Momente de panică la UTA – Hermannstadt! Rareş Pop s-a prăbușit inconștient pe teren

Rareş Pop, mijlocașul dreapta în vârstă de 17 ani de la UTA Arad, a fost protagonistul unui moment de groază la meciul cu Hermannstadt.

02 mai 2023, 22:26
Momente de panică la UTA – Hermannstadt! Rareş Pop s-a prăbușit inconștient pe teren

Echipa UTA Arad a învins marţi, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a 6-a a play-out-ului Superligii, dar Rareş Pop a trecut prin momente grele. Meciul dintre UTA Arad și FC Hermannstadt s-a disputat marți seară, în cadrul etapei a șasea a play-off-ului din Superliga, pe Stadionul „Francisc Neuman” din Arad, iar gazdele au învins cu scorul de 1-0, după golul marcat de către Roger, din penalty, în minutul 52.

În minutul 70, Rareş Pop a șutat la poartă, de la distanță, iar camerele de filmat l-au surprins cum a mai stat trei secunde în picioare și apoi s-a prăbușit inconștient pe gazon. Fotbalistul nu a fost faultat și nu a avut niciun contact cu vreun alt jucător la acea fază.

Gigi Becali face mutarea momentului! Face apel la Guvern şi Parlament

Ambulanța a pătruns imediat pe teren, iar coechipierii au făcut paravan în jurul lui Rareș Pop. După primele îngrijiri medicale oferite pe gazon, Rareș Pop a fost urcat, în cele din urmă, în ambulanță și transportat la spital.

În tot timpul în care Rareș Pop a stat pe teren și a primin îngrijiri medicale, spectatorii i-au scandat numele tânărului fotbalist.

În locul lui Rareș Pop, antrenorul Mircea Rednic a fost nevoit să îl introducă pe Raul Șteau, mijlocașul central în vârstă de 22 de ani. La final de meci, rareş Pop a revenit sănătos pe stadion şi a fost îmbrăţişat de antrenorul Mircea Rednic.

Rareș Pop, dorit de către Universitatea Craiova
Cotat la 300 de mii de euro de către Transfermarkt, Rareș Pop a jucat 23 de meciuri pentru UTA Arad în acest sezon din Superliga, reușind să înscrie și trei goluri.

Numele său a fost vehiculat în contextul unui posibil transfer la Universitatea Craiova. În urmă cu aproximativ două luni, ProSport a scris despre interesul patronului Mihai Rotaru pentru tânărul Rareș Pop.

Recent, a apărut informația că Universitatea Craiova este în negocieri avansate pentru transferul lui Rareș Pop în Bănie.

Echipa UTA Arad a învins marţi, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci din etapa a 6-a a play-out-ului Superligii.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 52, din penalti. La o fază în careul sibienilor, balonul l-a atins pe Mino Sota în mână, arbitrul Viorel Flueran nu a dat nimic iniţial, dar, chemat din camera VAR, arbitrul a revăzut imaginile şi a acordat lovitura de pedeapsă. A executat Roger, care a înscris. În minutul 77, Rareş Pop a fost transportat la spital, cu ambulanţa, după ce se prăbuşise pe teren.

Mircea Lucescu a fost operat în Ucraina de coxartroză. Primul anunţ de la Dinamo Kiev
UTA a învins cu 1-0 şi este pe locul 8, de baraj, cu 21 de puncte. Hermannstadt a suferit prima înfrângere din acest play-out şi, cu 27 de puncte, ocupă poziţia a patra în clasament.