Momente dificile pentru Simona Gherghe. Ce se întâmplă cu cei doi copii ai vedetei: „Sunt terminată!”

Simona Gherghe are o carieră de succes în televiziune, dar și o familie minunată. Prezentatoarea TV are doi copii, pe Ana și pe Vlad, care încep să crească şi să descopere lucruri noi.

28 iun. 2022, 12:53
Momente dificile pentru Simona Gherghe. Ce se întâmplă cu cei doi copii ai vedetei: „Sunt terminată!”

Momente dificile pentru Simona Gherghe. Vedeta este foarte emoționată deoarece micuţii pleacă în prima lor aventură fără vreunul dintre părinţi! „Pleacă în  prima lor excursie! iar eu sunt terminată de emoţie”, a scris Simona Gherghe pe Instagram, alături de fotografiile celor doi copii ai săi.

Lovitură teribilă pentru Simona Gherghe. Gafa în direct pentru care a fost sancţionată

Ana are 5 ani, iar Vlad, 3. Simona Gherghe a anunțat astăzi că cei mici pleacă în prima lor excursie cu şcoala, iar prezentatoarea TV este copleșită de emoții. Vedeta nu îi va însoți în prima lor excursie, ci îi va aștepta acasă cu sufletul la gură și copleșită de emoții, În schimb, cei mici par foarte încântați de noua experiență care îi așteaptă. Ana și cu Vlad s-au lăsat pozați de către mama lor și erau foarte nerăbdători să descopere noua experiență ce îi așteaptă!

Schimb dur de replici la emisiunea „Mireasa”! Simona Gherghe, pusă la punct de o concurentă. După replicile tensionate, a fost dată afară din platou

Recent, Simona Gherghe, le-a povestit fanilor că s-a speriat cumplit după ce fiul său s-a trezit cu mari dureri și a fost nevoită să meargă de urgență la spital. „Copilul ăsta s-a trezit dimineață cu dureri de burtică și a vomitat de câteva ori. Prin urmare a rămas acasă. Suntem bine, dar a fost horror.(…) S-a trezit din senin cu dureri de burtică și vomă în jet de vreo opt ori. Ne-am speriat foarte tare și am zis că anulez tot ce am pe ziua de azi și merg la spital. Am sunat-o pe doctorița lui și mi-a spus să-l las puțin pe repaus.(…) Așa a fost, a fost totul bine. Chiar el s-a trezit și a spus că nu mai este bolnav. A fost o zi așa…, ne adunăm și mergem mai departe”,  a povestit Simona Gherghe.