Momente dramatice în familia lui Adrian Minune. Karmen, anunț disperat: „Nu mulți oameni scapă. E vorba despre un anevrism!”

Karmen, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a vorbit despre momentele cutremurătoare prin care a trecut, atunci când mama ei s-a îmbolnăvit grav.

10 ian. 2022, 08:13
Momente dramatice în familia lui Adrian Minune. Karmen, anunț disperat: „Nu mulți oameni scapă. E vorba despre un anevrism!”

Momente dramatice în  familia lui Adrian Minune. Soția manelistului a suferit un AVC şi va trebui să urmeze un tratament timp de 5 ani.

Momente dramatice în familia lui Adrian Minune

Karmen, fiica cea mare a soților Simionescu, a dezvăluit recent, în cadrul unui interviu televizat, că a trecut prin momente teribile atunci când și-a văzut mama pe patul de spital. Cati Simionescu a fost dusă de urgență în străinătate, pentru a fi supusă unei intervenții chirugicale, după ce a suferit un AVC.

„Am trecut cu bine peste o situație dificilă, pentru că nu este ușor ceea ce a avut mama noastră. Ne-am speriat foarte tare, pentru că nu mulți oameni scapă de problema asta. E vorba despre un anevrism și un AVC făcut la o vârstă destul de fragedă, spun eu, pentru că în ochii noștri mama e mereu tânără și nu am acceptat nicio secundă ideea! În momentul în care am aflat ce s-a întâmplat, nu mi-am dat voie să accept cealaltă variantă. Am fost în Turcia, am sunat la toate cunoștințele”, a declarat Karmen în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Moment emoţionant în familia lui Adrian Minune. Fiica manelistului, cerută în căsătorie de Crăciun

Cati Simionescu a fost operată cu succes, apoi a primit indicații exacte din partea medicilor şi va fi nevoită să urmeze un tratament timp de 5 ani, pentru ca starea ei de sănătate să fie în continuare stabilă. „S-a rezolvat totul, Cati a fost la control în Turcia, e totul foarte bine. Are pastile pe care trebuie să le ia timp de 5 ani. Primul control a fost la o lună de la operație, apoi mai are unul la 7 luni, altul la un an și ultimul la 5 ani. Atunci scapă și de pastile”, declara cu câteva luni în urmă, în cadrul unei emisiuni TV, Adrian Minune.