Momente DRAMATICE pentru Cătălin Botezatu! Designerul, în stare foarte GRAVĂ

Momente dramatice pentru Cătălin Botezatu! Designerul nu se simte deloc bine după operaţia suferită. Ba mai mult, şi-a anulat evenimentele pe care le avea în următoarea perioadă.

18 sept. 2019, 09:12

Sunt momente cumplite pentru Cătalin Botezatu. Acesta şi-a anulat spectacolele pe care le avea. El trebuia să îşi prezinte colecţia la Fashion Week la Paris între 23 septembrie si 1 octombrie însă starea de sănătate nu îi permite acest lucru.

Astfel, a renunţat la toate evenimentele mondene la care ar fi trebuit să participe.

Totodată, Botezatu şi-a închis şi telefonul, nu mai răspunde nici prietenilor, iar singurele detalii pe care le avem sunt de la apropiaţii care au reuşit să îl viziteze la spital.

Raluca Bădulescu, una dintre prietenele foarte bune ale designerului, a făcut apel la rugăciune colectivă pentru Cătălin Botezatu şi totodată a declarat că acesta nu este deloc într-o stare bună.

Cătălin Botezatu a fost operat de urgenţă la colon în Turcia. Nu este pentru prima oară când ajunge pe masa de operaţie. A avut în trecut şi probleme cu inima, însă această operaţie a fost una complicată, care a durat aproape şase ore şi în urma căreia designerului i-a fost extirpată o tumoră foarte rară.

Cătălin Botezatu, operat de urgenţă după ce i s-a descoperit o tumoră pe colon

Pe lângă intervenţie, Botezatu a fost supus şi unei şedinţe de chimioterapie hipertermică intraperitoneală şi va rămâne în Istanbul pentru recuperare.

Primele imagini cu Cătălin Botezatu, pe patul de spital după de a fost operat de cancer la colon