Momente dramatice pentru Daniela Badea. Iubitul vedetei, arestat în timpul unui live pe TikTok

Daniela Badea, fosta ispită de la insula Iubirii, a dezvăluit că autoritățile au avut un mandat de aducere pe numele iubitului ei, pentru tulburarea liniștii publice, dar susâine că acesta nu ar fi săvârșit nicio infracțiune.

06 apr. 2023, 10:37
Momente dramatice pentru Daniela Badea. Iubitul vedetei, arestat în timpul unui live pe TikTok
Momente dramatice pentru Daniela Badea. Iubitul vedetei, arestat în timpul unui live pe TikTok

Momente dramatice pentru Daniela Badea. În timp ce se afla în transmisiune în direct, oamenii legii au intrat în locuința bărbatului și l-au culcat imediat la podea, cu mâinile la ceafă. Alin Borcan s-a conformat imediat ordinelor mascaților ce au intrat în casa sa, iar cei care îl urmăreau pe bărbat live au putut să urmărească întreaga operațiune, asta până în momentul în care unul dintre polițiști a văzut că se filmează în direct și a întors camera, ulterior oprind transmisiunea.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, taxată dur de fani după ce a fost în club să danseze: „Nu mai mima fericirea”

„Au avut mandat de aducere pentru peturbarea liniștii publice în mod repetat, asta este fapta săvârșită de el, nimic altceva. Am chemat un avocat și suntem la secție, așteptăm să vedem ce se întâmplă, dar în principiu nu este nimic grav. Nu este absolut nimic grav. Nu este nicio infracțiune” a declarat Daniela Badea pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Showbiz-ul românesc a luat foc! Andreea Bălan s-a cuplat cu Jador. În ce ipostaze a fost surprins cel mai nou cuplu de vedete

Vedeta a mai precizat că iubitul ei se află la secție și urmează să dea declarații, dar există șanse să meargă acasă ulterior: „Am chemat avocatul și a ajuns, urmează să dea niște declarații și probabil o să vină acasă. Alin e bine. E la secție. M-am speriat foarte tare! E prima dată în viața mea când mi se întâmplă așa ceva. Au venit, au trecut peste noi în casă, eu le-am deschis ușa și m-au pus și pe mine și pe el pe burtă. Bine că nu i-am avut pe cei mici în casă”.

Zvonurile care circulă după această întâmplare spun că de fapt Alin Borcan ar fi acuzat de altceva, nu pentru că ar fi perturbat ordinea și liniștea publică. Oamenii mărturisesc că de fapt la mijloc ar fi vorba despre o înșelăciune și că bărbatul ar fi tras mai multe țepe la o tombolă pe care ar fi făcut-o în trecut pe rețelele de socializare.