Momente incendiare la o nuntă! Doi miri și-au dat foc în timp ce se îndreptau spre altar. GALERIE FOTO şi VIDEO

Un cuplu de cascadori a decis să-şi unească destinele într-un mod inedit! Au vrut să aibă parte de momente incendiare şi chiar aşa s-a şi întâmplat! Şi nu este o metaforă.

25 mai 2022, 17:58

Miri în flăcări! Gabe Jessop și Ambyr Mishelle, din Ogden, sunt doi cascadori celebri, pe care i-am văzut în serialul „Yellowstone” și în filmul „Hereditary”. Când au decis să îşi unească destinele, s-au gândit să o facă într-un mod inedit. Mai exact, ca pe platourile de filmare. Aşa că… și-au dat foc intenționat în timp ce se îndreptau spre altar pentru a spune „da”.

În imaginile apărute pe reţelele sociale, cei doi miri se îndreaptă, în flăcări, spre locul în care aveau să spună ”da”. Invitaţii nu se aşteptau la aceste scene, astfel că şocul lor a fost imens. După ce şi-au dat seama ce se întâmplă, le-a venit inima la loc şi au aplaudat frenetic.

A fost ideea lui Ambyr”, a dezvăluit Jessop.

Miri în flăcări! Moment spectaculos la o  nuntă

În videoclipul care durează doar 18 secunde mirii pot fi văzuți intrând într-o grădină, iar o a treia persoană dă foc buchetului miresei. În acel moment, cuplul face un pas înainte și o scânteie le aprinde hainele.

Citeste si Spectaculos! Un bărbat mănâncă o cantitate impresionantă de lămâi fără să facă nicio grimasă. Expresia feţei este fabuloasă

Ei aleargă timp de 12 secunde până la locul unde urmează să rostească DA-ul și îngenunchează. Ajunși la punctul marcat, două persoane sting flăcările mirilor printre strigătele entuziaste ale invitaților.

Scurtul moment artistic a fost unul cu adevărat spectaculos şi intens, dar tinerii însurăţei au scăpat nevătămaţi, scrie nypost.com.

Citeste si Soluţie extremă! De frica facturilor uriaşe la curent, oamenii scot frigiderele din priză. Numărul celor care ajung la spital cu toxiinfecţii alimentare este uriaş