Monica Gabor, bătută de Mr. Pink? Imaginea în care e plină de vânătăi

Monica Gabor a fost bătută de Mr. Pink? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după ce au apărut zvonuri că cei doi s-ar fi despărţit. Apropiaţi ai fostei doamne de la Izvorani au confirmat că nu mai formează un cuplu, iar chinezul o controla mereu şi era foarte gelos.

04 aug. 2021, 12:00
Monica Gabor, bătută de Mr. Pink? Imaginea în care e plină de vânătăi
Monica Gabor, bătută de Mr. Pink?

Monica Gabor, bătută de Mr. Pink? În urmă cu doi ani, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu postase pe rețelele de socializare un Instastory în care făcea reclamă la produsele pe care Mr. Pink le comercializează, și anume uleiuri pe bază de cannabis selecționat (sau cannabis medicală).

Canabidoil este o substanță descoperită în 1940 despre care se spune că ar putea revoluționa industria medicală, iar CBD nu are efect psihotrop și se crede că ar putea trata cu succes anxietatea și psihoza, potrivit informațiilor de pe internet.

Citeşte şi: Monica Gabor, aşteptată în România de Irinel Columbeanu. Care este motivul

Monica Gabor, bătută de Mr. Pink?

În imagine, pe mâna sa dreaptă apărea o vânătaie, iar mulţi cred că ar fi fost agresată fizic. Și la vremea respectivă au fost o serie de zvonuri că relația dintre ei nu ar fi fost doar lapte şi miere.

Monica Gabor, cu o vânătaie imensă pe mână.

Monica Gabor, mesaj după despărțirea de Mr. Pink

După ce a șters toate fotografiile cu Mr. Pink de pe conturile ei de socializare, Monica Gabor a postat un mesaj cât se poate de sugestiv cu privire la despărțirea de milionarul de origine asiatică stabilit în SUA.

Monica Gabor a ales să posteze un video cu Denzel Washington, superstarul de la Hollywood, care, în stilul caracteristic vedetelor de acolo, fac pe lupii moraliști și dau lecții de conduită.

Ai grijă în ceea ce crezi. Dacă nu citești ziarele, ești neinformat. Dacă le citești, ești dezinformat. Ce faci? Este o întrebare bună, care este efectul pe termen lung în a avea prea multă informație?

Unul dintre efecte este să fii primul, nu neapărat să fie adevarat. Deci ce responsabilități aveți voi? Să spuneți adevarul și nu doar să fiți primii.

 Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, cui ii pasă? Dă-o. Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevarat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exercițiu devii bun”, este mesajul postat.