Monica Pop, avertisment asupra unor produse pentru slăbit sau oftalmologice: „Vă puteţi pierde vederea, puteţi face cancer”

Monica Pop avertizează că nu are nicio legătură cu produsele pentru slăbit şi cele oftalmologice, care sunt promovate pe internet în numele ei. Mai mult, medicul spune că acestea pot fi foarte periculoase pentru sănătate.

26 mai 2022, 13:10
Monica Pop, avertisment asupra unor produse pentru slăbit sau oftalmologice: „Vă puteţi pierde vederea, puteţi face cancer”

Monica Pop, avertisment asupra unor produse pentru slăbit sau oftalmologice. Medicul reacţionează după ce pe internet au apărut nişte produse pentru slăbit sau oftalmologice promovate în numele ei.

Monica Pop: „Vă puteţi pierde vederea, puteţi face cancer”

Citeşte şi Monica Pop dezvăluie secretul. Vitamina esenţială pe care trebuie să o ia orice român!

Celebrul medic avertizează că produsele pentru slăbit şi cele oftalmologice pe care le-ar fi „promovat” pe internet nu au nicio legătură cu ea şi îi sfătuieşte pe români să le evite deoarece pot fi extrem de periculoase pentru sănătate.

”Stop acestor înșelătorii! Pot da cancer!

Altă înșelătorie! A șaptea cred! Invenție ordinară ca și toate celelalte mincinos și oribil legate de numele meu. Nu are nicio legătură cu mine niciun produs! Nici pentru slăbit și nici pentru oftalmologie!

Vă puteți pierde vederea, puteți face cancer cu aceste toxice inventate de acești escroci nemernici! Nu cumva să cumpărați și să luați! Toate sunt periculoase și toxice!”, scrie medicul pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Monica Pop trage semnalul de alarmă: Ce virus e acesta care NU dă imunitate nici după boală, nici după vaccinuri repetate

Monica Pop a slăbit 37 de kilograme în opt luni. Pe lângă aspectul inestetic, medicul oftalmolog a luat această decizie după ce și-a dat seama că kilogramele îi puneau în pericol sănătatea. A apelat la o dietă antică, întâlnită în numeroase practici religioase.

„Pe lângă aspectul inestetic, kilogramele în plus îmi puneau în pericol sănătatea. În fiecare an îmi propuneam ca de la 1 ianuarie să mă apuc de slăbit.

Într-o zi am apelat la un mic artificiu: mi-am cumpărat o bluză cu câteva numere mai mici, în care eram conștientă că nu intru.

Timp de nouă zile nu am mâncat absolut nimic, beam doar o ceașcă de cafea fără zahăr dimineaţa. Pe parcursul zilei, beam apă, atât cât îmi cerea organismul. După această perioadă, bluza cumpărată îmi era largă.

Singura perioadă în care nu m-am simțit bine a fost după cele nouă zile de înfometare, în care am avut o stare de leșin. În rest nu mi s-a făcut rău, ba mai mult, îmi continuam activitatea profesională fără nici un fel de probleme.

Am participat la conferințe, congrese, am acordat consultații, am intrat în sala de operații fără a mă simt niciun moment slăbită, deoarece aveam foarte multe de rezolvat.

Trebuie să recunosc că primele nouă zile au fost destul de dificile, după care tentațiile culinare nu mă mai afectau”, povestea celebrul medic oftalmolog după ce a slăbit.