Monica Pop CRITICĂ modul în care se fac testările COVID-19. Un medic s-a testat în trei laboratoare şi a obţinut rezultate diferite

Dr. Monica Pop a declarat, miercuri, la România TV, că testele pentru depistarea noului coronavirus pot avea rezultate diferite, iar astfel "oameni sănătoşi au intrat în spital". Managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti a dat exemplul unui cadru medical care s-a testat pentru COVID-19 în trei laboratoare şi a obţinut rezultate diferite.

RomaniaTV.net
05 aug. 2020, 18:31
Monica Pop CRITICĂ modul în care se fac testările COVID-19. Un medic s-a testat în trei laboratoare şi a obţinut rezultate diferite
Medicul Monica Pop, avertisment despre vaccinul anti-COVID-19. "Poate avea un impact genetic. Nimeni nu ştie ce efecte secundare poate avea şi dacă sunt catastrofale"

„Un coleg de-al nostru care şi-a făcut o testare în aceeaşi zi în trei laboratoare diferite pregătindu-se să plece în vacanţă. Primul test a ieşit pozitiv, următoarele două teste negative”, a declarat dr. Monica Pop, în direct la România TV.

Ce trebuie să ştii dacă mergi în vacanţă. Medicul pediatru Mihai Craiu: „80% dintre copii au luat coronavirus de la părinţi”

Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală a afirmat că a propus „să se facă două teste fiecărui pacient, dar nu la un interval atât de scurt, sau să se preleveze direct două şi să meargă una la un laborator, alta la un altul”.

„Dacă la ieşire trebuie două, de ce nu trebuie două la intrare? Sunt situaţii în care oameni sănătoşi au intrat în spital”, a afirmat dr. Monica Pop în interviul acordat jurnalistului Victor Ciutacu.

De asemenea, dr. Monica Pop l-a criticat pe ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, care a declarat iniţial că „nu trebuie să poarte mască decât pacienţii bolnavi”, iar ulterior i-a îndemnat pe toţi românii să poarte mască de protecţie.

„Toate lucrurile ăstea duc la scăderea încrederii”, a conchis dr. Monica Pop.

Firea acuză DSP că a blocat testarea pentru anticorpi de pe Arena Naţională. „Ne-au spus să închidem pentru că ne fac dosar penal”