Monica Pop: „Pe domnul Arafat puterea l-a schimbat. Strategia asta este împotriva oamenilor”

Medicul Monica Pop a fost miercuri invitata lui Victor Ciutacu în emisiunea Punctul Culminant, de la România TV, pentru a comenta ultimele restricţii impuse de autorităţi în Bucureşti şi alte oraşe mari ale ţării, din cauza intrării în scenariul roşu.

10 mart. 2021, 21:55
Monica Pop: „Pe domnul Arafat puterea l-a schimbat. Strategia asta este împotriva oamenilor”

Monica Pop susţine fără echivoc faptul că măsurile restrictive impuse de autorităţi în Bucureşti, Timişoara şi alte oraşe nu au niciun sens şi nu ajută în niciun fel din punct de vedere al controlului epidemiologic.

„Stim foarte bine toti ca e o strategie gresita si ilegala. Uitati-va cum se intampla tot felul de ilegalitati si nimic nu se intampla, nimeni nu zice nimic.

Marele profesor Mircea Olteanu spunea „pune putrerea in mana cuiva si ai sa vezi”. Ei sunt foarte increzuti, cred ca pot face ce vor. De ce magazinele erau pana la 21 si barurile pana la 23? E puterea in mana cuiva care nu se descurca.”, a declarat Monica Pop, în exclusivitate la România TV.

Monica Pop: „Dacă oamenii nu fac nimic, să-şi poarte crucea”

Monica Pop

a dezvăluit că îl cunoaşte pe şeful DSU, Raed Arafat, de mulţi ani şi spune că nu înţelege schimbarea acestuia, deoarece putere în statul român a avut de când a fondat SMURD, dar în ultimii ani ar fi fost orbit de prea multă putere.

„Domnul Arafat nu era asa, puterea l-a schimbat, el a facut multe lucruri bune inainte, dar acum e impotriva oamenjilor strategia asta. Vreau sa vad si eu a doua tara din lume care inchide batranii in case. Daca ei stau si nu zic nimic la Timisoara, sa-si poarte crucea. E o discriminare ingrozitoare si oamenii nu fac nimic. Nu numai iesitul in strada e o solutie. Doamne fereste, nu zic sa puna mana pe par.

Oamenii ne scriu noua mesaje, dar pot sa faca adrese catre guvern, ca daca primesc 10.000 de adrese nu mai e chiar asa. Va spun foarte clar ca medici care spun un lucru pe TV, ne spun noua pe mesaje ca nici ei nu cred.

Stiti cum spuneau medicii, inainte sa fie numit Voiculescu la Sănătate? „Fereasca Dumnezeu, numai Voiculescu sa nu vina la minister”. Unii nu au curaj să vorbească, altii nu au abilitatea. Actorii au iesit? Cati? 2-3.”, a declarat medicul Monica Pop.

Citeşte şi: Situaţie INCREDIBILĂ în judeţul Alba. Cum a ajuns o comună să depăşească rata de infectare de 3 la mie şi să fie carantinat, deşi are un singur infectat