Monica Tatoiu tună și fulgeră după ce a fost umilită în Caraibe: ”Niște nenorociți”

Monica Tatoiu și soțul său au avut parte de o experiență de coșmar în vacanța din Caraibe. Femeia de afaceri tună și fulgeră după ce atât ea, cât și soțul ei au fost umiliți de către o companie aeriană locală.

14 ian. 2023, 21:47
Monica Tatoiu tună și fulgeră după ce a fost umilită în Caraibe: ”Niște nenorociți”
Monica Tatoiu tună și fulgeră după ce a fost umilită în Caraibe

Monica Tatoiu tună și fulgeră după ce a fost umilită în Caraibe. Anul 2023 nu a început prea bine pentru Monica Tatoiu și soțul său. Cei doi au decis să înceapă noul an într-o vacanță exclusivistă, care s-a transformat într-un coșmar din cauza unei companii aeriene.

Citește și Monica Tatoiu a recunoscut: a colaborat cu Securitatea comunistă. Afacerista nu are nici măcar o remușcare

Monica Tatoiu tună și fulgeră după ce a fost umilită în Caraibe

Monica Tatoiu și soțul său au împlinit recent 40 de ani de căsnicie și au vrut să marcheze acest eveniment printr-o vacanță exclusivistă în Caraibe.

Timp de câteva zile vacanța a fost una perfectă, însă totul s-a transformat într-un coșmar atunci când cei doi români au vrut să meargă către o altă insulă.

Monica Tatoiu a dezvăluit că atunci când ea și soțul ei au ajuns în aeroport, au sesizat mai multe nereguli în ceea ce privește buna desfășurare a lucrurilor. Zborul lor care dura cel mult 2 ore a durat 12 ore.

Pe lângă întârzierea uriașă femeia de afaceri a spus că atât ea, cât și soțul ei au rămas fără bagaje, nu le-au fost verificate biletele și au ajuns pe o altă insulă decât cea pe care ar fi trebuit să ajungă.

„A fost groaznic. Ne-a urcat într-un avion care nu era avionul nostru, nu ne-au verificat boarding pass-urile, în ultimul moment am sărit din avion.

Ne-au pierdut bagajele, ne-au aterizat pe o insulă pe care nu voiam să mergem. Un zbor de două ore s-a transformat în 12 ore și cu bagaje pierdute.

Sfatul meu este: «nu circulați cu avioane între insule», companiile sunt exact cum sunt companiile low-cost la noi. Ești sclavul unor indivizi care nu au niciun fel de respect pentru banii pe care i-ai plătit.

Deci, mai bine companii serioase de linie care dacă fac vreo greșeală plătesc. Ăștia sunt ca … niște nenorociți”, a spus Monica Tatoiu la Antena Stars.

Monica Tatoiu a spus totul despre boala de care suferă de la 24 de ani

Monica Tatoiu are o afecțiune moștenită de la tatăl ei, care, din păcate, nu are vindecare. Trece prin dureri groaznice, însă e nevoită să le suporte și să meargă mai departe.

Fosta profesoară de matematică merge foarte des în Guadelupa, un arhipelag din partea estică a Caraibelor. Mai exact, de 17 ani are obiceiul să meargă acolo ca să se bronzeze. Mulți credeau că face acest lucru pentru a se relaxa în primul rând, dar motivul e cu totul altul.

Monica Tatoiu are nevoie să se expună la soare. E un lucru obligatoriu pentru ea având în vedere afecțiunea medicală de piele de care suferă. Rzele ultraviolete ajută și ele la ameliorarea acestei afecțiuni. Femeia de afaceri a recunoscut că suferă de psoriazis. De multe ori boala se moștenește și așa s-a întâmplat și în cazul ei, iar Monica Tatoiu i-a transmis afecțiunea și fiului său.

Afacerista suferă de psoriazis de când avea 24 de ani. La vârsta de 28 de ani s-a agravat și a început să facă diverse tratamente, însă niciunul nu a dar rezultate. Tocmai de aceea, medicii îi recomandă expunerea la soare. Dar când în țara noastră e rece, vedeta de televiziune alege să se deplaseze undeva unde se poate bronza, cum ar fi Guadelupa.

„Doctorul meu nu mă lasă să stau la plajă decât în zona cu psoriazis. De aceea, trebuie să mă expun trei luni la soare. Altfel, sunt un fel de reptilă. Singura soluție e soarele. Razele ultraviolete sunt foarte bune. De aceea, de ani de zile plec, în luna noiembrie, în Caraibe.

În general, femeile care au această afecțiune, chiar suferă. Cam 30% o au. Boala ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești. În cazul meu, e boală luată de la tata. Fiul meu m-a moștenit pe mine. N-am ce să-i fac, asta-i viața. Nu există tratament. Există doar unul, niște injecții, dar care-ți afectează ficatul sau altele, ca la vaccinuri. Fiul meu era disperat. Mie mi s-a declanșat la 24 de ani și țin minte cum eram la 28, o reptilă de sus până jos. Imaginați-vă o fată tânără plină de bube”, a declarat Monica Tatoiu.

Citește și Monica Tatoiu mărturisește motivul pentru care nu mai doarme cu soțul ei: „Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui”