Moștenirea lăsată de Corneliu Vadim Tudor, în pericol! Motivul pentru care Lidia Vadim Tudor este pe cale să piardă vila ”Tribunului”

Lidia Vadim Tudor, una dintre fiicele politicianului Corneliu Vadim Tudor, este pe cale să își piardă vila pe care tatăl său i-a lăsat-o moștenire, din cauza unui împrumut bancar. După ce fiica Tribunului nu și-a mai plătit ratele o perioadă destul de lungă de timp, banca a decis să îi scoată imobilul la licitație.

04 oct. 2023, 08:46
Moștenirea lăsată de Corneliu Vadim Tudor, în pericol! Motivul pentru care Lidia Vadim Tudor este pe cale să piardă vila ”Tribunului”
Motivul pentru care Lidia Vadim este pe cale să piardă vila ”Tribunului”

Moștenirea lăsată de Corneliu Vadim Tudor, în pericol! În urmă cu câțiva ani, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a făcut un împrumut în valoare de 30.000 de euro pe care acum banca ING crea să îl recupereze prin scoaterea la licitație a vilei din ”General Mihail Butoianu”.

Citește și Lidia Vadim Tudor a suferit un accident şi a ajuns la spital: „Era o gură de canal şi n-am mai simţit”

Moștenirea lăsată de Corneliu Vadim Tudor, în pericol!

Prețul de la care pornește licitația este chiar suma pe care fiica cea mare a ”Tribunului” a împrumutat-o, însă Lidia Vadim Tudor încă mai speră că își poate recupera locuința.

La scurt timp după ce ING i-a scos casa la licitație, Lidia Vadim Tudor a depus contestație la Tribunalul București, iar magistrații vor da o decizie pe 11 octombrie, scrie cancan.ro.

Cu toate acestea, nu este singura problemă pe care Lidia Vadim Tudor o are. Se pare că fiica Tribunului ar mai avea un dosar, în care i s-a cerut atragerea răspunderii administratorului de către un cabinet de insolvență. Concret, ea trebuie să plătească toate datoriile acumulate de Editura Tricolorului SRL, care se află în falimentul.

Nici văduva lui Corneliu Vadim Tudor nu o duce prea bine. Aceasta a pierdut procesul cu un furnizor de energie electrică și este obligată să plătească o sumă importantă de bani.

Doina Vadim Tudor, văduva răposatului Vadim Tudor, este copleșită de datorii. Aceasta este obligată prin datorie judecătorească să își achite restanțele acumulate către Enel Energie Muntenia. Această decizie a fost luată de către Judecătoria Sectorului 5, sector în care se află imobilul în care aceasta a locuit alături de cele două fiice ale ei și de fondatorul PRM.

Acum, Doina Vadim Tudor trebuie să plătească nu mai puțin de 4.092,72 de lei (aproximativ 800 de euro) către Enel, aceasta reprezentând debitul restant, la care se vor adăuga 211,17 lei, sub formă de penalități. Mai mult de atât, aceasta este nevoită să achite și cheltuielile de judecată, care au o valoare de 200 de lei. Hotărârea judecătoriei nu este una definitivă și în termen de 30 de zile de la comunicare, aceasta poate fi atacată.

Această veste a venit la doar câteva săptămâni de la momentul în care o colecție de opere de artă care i-a aparținut lui Corneliu Vadim Tudor a fost scoasă la vânzare prin Casa de Licitații A10 Artmark. Pe lista operelor licitate din colecția lui Vadim Tudor se numără: lucrarea ”Odihnă la câmp” al artistului Rudolf-Schweitzer Cumpăna (preț de pornire 1.800 de euro) sau ”Casă țărănească”, semnată de Gheorghe Petrașcu (1.500 de euro).

Citește și Lidia Vadim Tudor, declarație-șoc după ce soțul ei a murit de COVID: Nu sunt văduva lui! Mor mulți din această cauză!