Motive pentru care NU trebuie să rămâi prietenă cu fostul iubit

„Hai să rămânem prieteni” este una dintre replicile des auzite la despărţire, menite, de fapt, într-un mod foarte stânjenitor şi stupid să facă trecerea mai uşoară de la a fi într-o relaţie la a fi singură.

RomaniaTV.net
15 mart. 2013, 07:51
Motive pentru care NU trebuie să rămâi prietenă cu fostul iubit

Dar exista motive bine intemeiate pentru care nu trebuie continuata relatia cu fostul partener, indiferent de natura ei!
 
1. Este tortura

Gandeste-te: sunteti impreuna intr-un loc, doar ca „prieteni” dupa despartire. Se intampla sa te faca sa razi si tie sa-ti vina sa-l saruti. Te opresti pentru ca iti dai seama ca nu se poate, caci te-a lasat. De ce te-ai supune la o astfel de tortura, publica pe deasupra?

2. False sperante

Indiferent de motivul despartirii, replica „hai sa ramanem prieteni” lasa loc falselor sperante, voit sau nevoit.

Citeşte şi 6 lucruri pe care femeile nu le stiu despre iubitii lor

3. Nu poti sa schimbi trecutul

Sa fim seriosi?! Nu poti fi prietena cu omul pe care l-ai vazut gol, pe cel care s-a ras in zona intima de fata cu tine, pe cel pe care l-ai vazut „facand elicopterul” sau pe cel iti incanta diminetile cu cafeaua gata pregatita. Dupa o relatie stransa, pasionanta si cat se poate de intima, nu mai exista relatie platonica in adevaratul sens al cuvantului.

4. Nu iti doresti ca el sa fie cu altcineva

Chit ca trece o perioada acceptabila de „prietenie”, ce faci cand va aparea cu noua lui prietena, cucerire sau ce-o fi? Ce-i vei spune cand iti va marturisi ca este indragostit de o alta femeie? Ii vei spune: „Ma bucur pentru tine”, dar stii bine ca nu e asa. Nu te poti bucura de binele altuia daca iti frange tie sufletul!

Continuarea pe lyla.ro.