Motive pentru care soţia ta mimează orgasmul

Orgasmul la femei a fost mereu un subiect intens analizat de către bărbaţi. Unii dintre ei spun, cu mâna pe inimă, că sunt adevăraţi specialişti în domeniu şi că au aflat totul despre orgasmul la femei. Alţii mărturisesc, cu jumătate de gură e adevărat, că nu ştiu niciodată când o femeie simulează sau nu. Oricum rămâne întrebarea: de ce uneori femeile simulează?

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 09:04
Motive pentru care soţia ta mimează orgasmul

Dacă soţia ta nu se simte în largul său în dormitor va mima.

Orgasmul fals este doar o modalitate pentru ca femeia să-şi ascundă insecuritatea pe care o simte în dormitor. Unele femei au declarat că astfel nu mai sunt stresate în legătură cu performanţele lor în pat.

Cum ai putea însă să-i creşti încrederea în sine? Spune-i cât de bine arată şi cât de sexi este. Fă-o să se simtă în siguranţă şi încurajeaz-o să-şi exprime propria sexualitate.

Ea mimează că a fost satisfacută pentru că şi tu ai mimat preludiul.

Într-un studiu realizat la Universitatea Indiana cercetătorii au descoperit că aproape jumătate dintre femeile care au participat au declarat că au mimat orgasmul în timpul ultimei partide sexuale. Vinovaţi sunt partenerii care nu s-au mai obosit să apeleze la un preludiu.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro.