Motivele pentru care nu reuşeşti să dai jos burta

Colăceii de pe burtică sunt eternă problema căreia nu reuşeşti să îi găseşti leac? Deşi ai încercat de toate, începând cu nesuferitele abdomene şi terminând cu "miraculoasele" diete care îţi promiteau că te vor scăpa rapid de grăsimea abdominală, iata că rezultatele întărzie să apară.

RomaniaTV.net
05 feb. 2014, 08:35
Motivele pentru care nu reuşeşti să dai jos burta

Nu te speria insa, de vina s-ar putea sa fie acele mici greseli pe care le comiti fara sa vrei si pe care le poti remedia chiar incepand de astazi.

Iata motivele pentru care nu reusesti sa dai jos burta.

1. Dormi prea putin

Lipsa somnului are nenumarate consecinte asupra organismului, iar una dintre acestea se refera la marimea taliei. Din cate se pare, femeile care dorm mai putin de cinci ore pe noapte sunt cu o treime mai predispuse sa se ingrase, comparativ cu cele care reusesc sa se odihneasca suficient.

Ce trebuie să miroşi şi cu ce să-ţi faci masaj, ca să scapi de burtă

Asta deoarece somnul insuficient determina organismul sa ceara extra calorii pentru a putea rezista. Evita cafeaua dupa amiaza si asigura-te ca mediul in care dormi este unul aerisit, primitor si confortabil, prolific odihnei de calitate.

2. Bei prea multe bauturi acidulate

Apa acidulata iti potoleste setea, insa iti provoaca si gaze stomacale. Drept urmare, balonarea este mereu o problema pentru tine. Mai mult, potrivit unui studiu legat de obezitate, bauturile carbogazoase au legatura directa cu marirea taliei si grasimea abdominala.

Faci abdomene şi nu scapi de burtă? Uite unde greşeşti

De aceea, nutritionistii recomanda renuntarea la orice fel de bautura acidula si consumarea apei plate si a sucurilor naturale, preparate in casa. Pentru a fi sigura ca esti hidratata corespunzator, trebuie sa bei intre 5 si 9 pahare de apa plata pe zi.

Citeşte mai multe motive pe Ele.ro.