Motivul INCREDIBIL pentru care un bărbat din Prahova s-a AUTOMUTILAT VIDEO

Ca să nu-i mai dea iubitei explicaţii despre banii cheltuiţi în ultimele luni, un bărbat din Prahova a recurs la un gest greu de crezut. S-a automutilat cu un cuţit şi a povestit familiei că a fost victima unei tâlhării. Mai mult, chiar a inventat şi semnalmentele presupuşilor agresori. Poliţiştii au descoperit însă că juca teatru, aşa că i-au făcut dosar penal.

23 iun. 2015, 19:06
Motivul INCREDIBIL pentru care un bărbat din Prahova s-a AUTOMUTILAT VIDEO

Povestea incredibilă s-a petrecut în satul Româneşti din judeţul Prahova. Bărbatul de 42 de ani şi-a speriat întreaga familie când a ajuns în faţa casei plin de răni şi lovituri. Le-a spus tuturor că doi necunoscuţi l-au atacat pe stradă şi i-au furat toată leafa.

Poliţiştii au intrat în alertă şi timp de trei zile i-au căutat pe presupuşii atacatori. În cele din urmă, bărbatul care a ajuns la spital din cauza rănilor, a recunoscut că şi-a băut toţi banii şi de ruşine a inventat toată povestea.

Timp de doi ani, bărbatul a locuit în casa iubitei care după incidentul de acum a decis să se despartă de el. Bărbatul are acum dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare. Mai mult, trebuie să strângă şi 1.600 de lei ca să plătească cele nouă zile de spitalizare.