Moarte fulgerătoare înainte de Crăciun! Actrița a murit la 32 de ani: „Inimile noastre sunt frânte!”

Tragedie înainte de Crăciun! Stephanie Bissonnette, vedeta musicalului ,,Mean Girls”, a murit la varsta de 32 de ani, iar anunțul trist a venit ca un fulger rândul prietenilor și apropiaților săi.

20 dec. 2022, 23:15
Moarte fulgerătoare înainte de Crăciun! Actrița a murit la 32 de ani: „Inimile noastre sunt frânte!”

Doliu în lumea cinematografiei! Stephanie Bissonnette a devenit cunoscută după ce a interpretat personajul Dawn Schweitzer în  show-ul „Mean Girls”.

Moartea fulgerătoare a actriței de 32 de ani a fost anunțată pe rețelele de socializare, printr-un mesaj emoționant postat de echipa de producție, conform irishmirror.ie

Citiți și: Cher a anunţat că mama ei a murit la vârsta de 96 de ani. Georgia Holt a fost actriţă şi cântăreaţă

„Inimile noastre sunt frânte, în timp ce comunitatea Mean Girls deplânge pierderea lui Stephanie Bissonnette. Originalul nostru Dawn Schweitzer, Stephanie a făcut parte din trupa noastră de pe Broadway de la prima noastră reprezentație până la ultima.

Ea a umplut teatrul nostru cu râsul și prietenia ei, ne-a inspirat cu spiritul ei de luptă și curajul ei și a onorat scena noastră cu cel mai feroce talent pe care Broadway-ul l-a cunoscut vreodată.

Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia lui Stephanie, de prietenii și de întreaga comunitate Mean Girls în aceste momente. Ne va lipsi profund și îi încurajăm pe toți să facă ceva ce le place astăzi în onoarea lui Stephanie”, se arată în postarea de pe Twitter.

Deocamdată nu se cunoaște cauza decesului, deși în anul 2019, medicii i-au pus un diagnostic crunt lui Stephanie Bissonnette: meduloblastom – o tumoare canceroasă.

La aflarea veștii crunte, vedeta a fost operată în luna februarie a anului 2019. În luna octombrie a aceluiași an, Stephanie Bissonnette a revenit în emisiune, după mai multe ședințe de radioterapie și recuperare, informează SurvivorNet. Nu se știe dacă se recuperase complet după aceste terapii, dar cert este că organismul ei nu a mai rezistat.

Stephanie a fost diagnosticată cu o tumoare pe creier în 2019, la un an după ce a început să cânte cu Mean Girls.

Citiți și: A murit Mylene Demongeot. Actriţa franceză avea 87 de ani