Motivul pentru care Benone Sinulescu și soția lui nu au avut copii

Benone și Elena Sinulescu au avut o căsnicie de peste 40 de ani, dar nu au fost binecuvântaţi cu moştenitori. Artistul a dezvăluit, într-un interviu mai vechi, motivul pentru care nu a avut copii.

19 nov. 2021, 12:03
Motivul pentru care Benone Sinulescu și soția lui nu au avut copii

Benone Sinulescu și soția lui nu au avut copii, dar au o familie numeroasă. Au fost foarte ataşaţi de nepoţi, care, de altfel, vor moşteni şi averea celor doi.

Motivul pentru care Benone Sinulescu și soția lui nu au avut copii

În urmă cu mai mulți ani, Benone Sinulescu a mărturisit că soția lui nu a putut duce la bun sfârșit sarcinile din cauza unor probleme de sănătate.

Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, declara, la acel moment, regretatul artist.

Benone Sinulescu şi-a făcut testamentul în 2014. Atunci, el declara că i-a lăsat averea soției sale, iar când ea nu va mai fi, nepoții vor moșteni agoniseala de-o viață a artistului.

Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor. În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari‘, a declarat Benone Sinulescu, acum câţiva ani.

Citeste si Adevărul despre relaţia lui Benone Sinulescu cu Irina Loghin. „Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste”

Fire introvertită, Benone Sinulescu a spus un singur „te iubesc” în întreaga lui viaţă

Apropo de copii, Benone Sinulescu a povestit, în trecut, o întâmplare amuzantă. La concerte, i se întâmpla să se trezească cu tineri care îi spuneau că sunt copiii lui. În tinereţe, era asaltat de fete care îl cereau în căsătorie. Artistul mărturisea că era o fire timidă şi nu se considera un mare cuceritor.

Am avut multe cereri în căsătorie, în tinereţe. Fetele veneau pur şi simplu la spectacole şi mă cereau de bărbat […] Am fost un introvertit, nu îmi plăcea să îmi divulg sentimentele. Soţia mea a fost singura femeie căreia i-am spus primul te iubesc […]

Mai târziu, mă trezeam la concerte cu mulţi tineri. Venea câte unul şi spunea că e fiul meu. Odată, la Iaşi, a venit un băiat şi a spus: «Mi-a zis mama că sunteţi tatăl meu». Mă uitam la el, nu semănam. Altădată, la Timişoara, am păţit la fel. A venit altul şi mi-a spus, tot aşa, că sunt tatăl lui”, a povestit Benone Sinulescu, pentru Click.ro, în urmă cu câțiva ani de zile.

Cum a cunoscut-o Benone Sinulescu pe soția sa

Benone şi Elena s-au cunoscut în casa regretatei artiste Ileana Sărăroiu, în 1981. Timp de un an de zile, au vorbit la telefon, iar într-un final şi-au dat seama că sunt suflete pereche.

Ne-am luat în 1981. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a ‘nenorocit’. De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei. Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă”, povestea artistul într-un interviu mai vechi.

Citeste si Soția lui Benone Sinulescu, detalii despre penultima zi din viaţa artistului: „”Nu mai sunt om. Am făcut 40 de ani de la căsătorie”