Motivul pentru care Dan Negru își ascunde copiii. Prezentatorul se afișează rar alături de familie

Dan Negru s-a afișat alături de familie într-o ipostază care ne este rar dat să vedem. Cunoscutul prezentator nu își arată foarte des familia, dar și când o face, are mereu un mesaj scurt care face cât 1.000 de cuvinte.

05 sept. 2023, 14:08

Dan Negru este prezentatorul de emisiuni cu cele mai bune cotații, fiind cunoscut de zeci de ani publicului din țară, dar și din afara ei, fiind o adevărată vedetă și în Republica Moldova. De-a lungul timpului, acesta s-a remarcat prin performanțele sale profesionale și prin stilul inconfundabil. Se bucură de o familie frumoasă și se consideră un om împlinit, însă nu se afișează foarte des alături de soție și copii. Vedeta vrea să își păstreze private bucuriile alături de oamenii lui dragi, însă ultima fotografie postată de acesta vorbește mai mult decât ar fi putut să o facă chiar el.

Citește și: Cum s-a ales Dan Negru cu renumele de „zgârcit”. Motivul pentru care colegii de televiziune râdeau de el: „Îmi investeam banii în cărămizi”

Dan Negru, imagine rară alături de familie

Dan Negru se mândrește cu copiii lui, care îl fac cel mai fericit tată din lume. Se ferește să îi afișeze foarte mult în spațiul public, mai ales că nu vrea să îi facă vedete. De asemenea, acesta a specificat că fiul și fiica ei nu sunt cunoscuți nici în mediul online și nici nu își doresc acest lucru, mai ales datorită notorietății tatălui lor. Ultima fotografie postată de Dan Negru pe rețelele de socializare îi arată pe prezentator alături de soție și cei doi copii ai lor zâmbind fericiți la apus de soare.

„Pun rar fotografii cu ai mei. Pe copii i-am lăsat să-si trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizior, nu sunt vedete pe Tik Tok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale. Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșeală e greu de învins! Un om blând și bun își va gasi liniștea oriunde pe când un om rău, oricâte bogății ar avea, n-o va găsi niciunde. Pun rar poze cu ai mei…Asta e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară!”, a fost mesajul vedetei alăturat imaginii grăitoare.

Prezentatorul de emisiuni de divertisment nu se afirmă prin aparițiile publice, nefiind un fan al peregrinărilor alături de alte vedete pe la evenimente mondene. În schimb, el preferă să tragă, din când în când, semnale de alarmă privind evenimentele tragice care au loc în țară sau chiar în lume. Fan al culturii și un dezaprobator înrăit al lipsei de caracter, Dan Negru îi ceartă pe cei care dau dovadă de insensibilitate și nesimțire.

„Suntem niște ipocriți toți ăștia care vorbim limba romană în public și o „felicitam” de ziua ei, azi! Eu o stâlcesc de multe ori, o vorbesc bolovănos, inexpresiv și sărăcăcios! Politicienii care o felicită azi o umilesc și ei pentru că n-o apără acolo unde e umilită, în Buceag, în Valea Timocului și în multe alte locuri. Toți o batjocorim zilnic! Așa cum unii încearcă să se lase de fumat, așa încerc eu să mă las de înjurături. Cuvintele sunt vii, străbat sufletul. Încercați azi, de ziua limbii române, să înjurați mai puțin. Eu asta o să fac! Măcar atât! credea Socrate demult.”, a scris Dan Negru, pe rețelele de socializare.

Citește și: Dan Negru a descoperit secretul longevității. Japonezii l-au ajutat: „Când ajungi la doctor e târziu”