Un celebru cântăreț de muzică populară s-a călugărit. Are doar 25 de ani: „Acolo simte că e acasă”

Un celebru cântăreț de muzică populară s-a călugărit. Vlăduț Sărmaș, în vârstă de 25 de ani, este student la Teologie și a ales calea bisericii. Artistul Alexandru Pugna a participat la ceremonia de “tundere în monahism” a colegului său de breaslă.

13 dec. 2022, 23:42
Un celebru cântăreț de muzică populară s-a călugărit. Are doar 25 de ani: „Acolo simte că e acasă”
Un celebru cântăreț de muzică populară s-a călugărit

Un celebru cântăreț de muzică populară s-a călugărit. “Vlăduț are 25 de ani. El este și student la Teologie de trei ani și a spus că asta simte, să meargă la mănăstire. Așa, ca o chemare. Că acolo simte că e… acasă. Așa mi-a spus! Să-i ajute Bunul Dumnezeu! În scurt timp va fi Diacon și o să-i însoțească pe Ierarhi la Sf. Liturghie și peste tot la Slujbe Arhierești. Are voce frumoasă si e absolvent de Conservator la Canto Clasic…”, a declarat Alexandru Pugna pentru Viva.ro.

Tânărul a devenit călugăr la Mănăstirea Sfântul Ioan Cel Nou de la Suceava. Vlăduț Sărmaș are studii în domeniul muzical, lucru care o să-l ajute foarte mult de acum încolo. Alexandru Pugna a participat la ceremonia la care Vlăduț Sărmaș a devenit călugăr, unde a fost foarte emoționat. Cântărețul a postat imagini pe rețelele de socializare.

Citește și: Un preot părăsit de soţie s-a călugărit, spre disperarea enoriaşilor. Secretul din spatele divorţului

Un celebru cântăreț de muzică populară s-a călugărit

Vlăduț Sărmaș a început să cânte încă de la 9 ani și a participat la concursul Vreau să fiu vedetă, de la Antena 1, pe care l-a și câștigat. Ulterior, artistul a participat și la alte concursuri muzicale, printre care și Vedeta populară, de la TVR 1.

De astăzi, VLĂDUȚ SĂRMAȘ, cea mai valoroasă voce bărbătească din generația tânără din județul nostru, Bistrița Năsăud, a devenit MONAHUL IEREMIA. (…) L-am însoțit, îndrumat și sprijinit pe drumul cântecului încă de când avea 9 ani și l-am dus la concursul de la Antena 1, Vreau să fiu vedetă, pe care l-a câștigat cu brio.

Apoi, treaptă cu treaptă, i-am fost alături până ce a ajuns să câștige cele mai importante premii la concursuri naționale, câștigând și cel mai valoros concurs de la TVR 1 – VEDETA POPULARĂ. Dar, de astăzi a ales să-i fie Învățător, Mentor și Călăuză – ÎNVĂȚĂTORUL SUPREM, MÂNTUITORUL acestei lumi – DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS. Mai mare și înțeleaptă alegere, nici un pământean nu ar putea găsi”, a scris Alexandru Pugna pe pagina sa de Facebook.