Motivul pentru care Dorian Popa nu îşi doreşte copii: „Nu vreau să mă blameze oamenii”

Motivul pentru care Dorian Popa nu îşi doreşte copii. Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti, care ştie să facă bani din orice. Cântăreţul are un mare succes pe plan profesional, însă nici pe cel personal nu stă foarte rău, se iubeşte cu Claudia de mulţi ani, dar momentan nu vrea copii.

26 iun. 2022, 19:40
Motivul pentru care Dorian Popa nu îşi doreşte copii: „Nu vreau să mă blameze oamenii”
Motivul pentru care Dorian Popa nu îşi doreşte copii

Motivul pentru care Dorian Popa nu îşi doreşte copii. Faptul că și-a văzut părinții cum s-au despărțit, acest lucru l-a făcut pe cântăreț să fie mai reticent când vine vorba de a-și întemeia o familie. În plus, muncește foarte mult.

Motivul pentru care Dorian Popa nu îşi doreşte copii

Dorian Popa a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a vorbit, printre altele, despre posibilitatea de a deveni părinte cândva. Vloggerul a fost sincer și a mărturisit că nu exclude varianta de a avea un copil la un moment dat, când se va simți pregătit.

Citeşte şi: Dorian Popa dezvăluie ce cadou şi-a făcut de Ziua Copilului. „În Domneşti, cu căruţa asta o să mă vezi pe mine! Încă nu-mi vine să cred”

M-am gândit de foarte multe ori la copilul umanoid. Iar răspunsul cel mai franc pe care l-am găsit să-l ofer. Pentru că asta îmi doresc. Sinceritate de la mine. Încă nu mă simt pregătit. 

Nu vreau să mă blameze oamenii şi le amintesc încă o dată că Dumnezeu ne învaţă să nu judecăm persoanele de lângă noi. Dar eu deocamdată mă simt bine făcând alte lucruri, muncind foarte mult, fiind conectat la ceea ce fac.

Le-am spus unor oameni apropiați care mi-au spus. Păi, da, măi, da, ai timp! Nu e adevărat. În momentul în care alergi ca nebunul cum alerg eu, nu mai ai timp să-ţi vezi copilul îndeajuns de mult. Încât el să simtă că creşte alături de tine. Iar tu să simţi că eşti un părinte pentru el.

Nu! La cum muncesc eu aş putea să-mi văd copilul lunea două ore seara. Și marţea o oră, ceea ce nu mi se pare normal. Cred că încă mă simt copil”, a spus el la podcast.