Motociclist de 33 ani mort într-un accident grav în Căpreni

Un tânăr motociclist din Gorj a murit în prima zi a anului 2023, într-un teribil accident produs în comuna Căpreni, judeţul Gorj.

02 ian. 2023, 08:59

Un motociclist și-a pierdut viața după ce s-a izbit de un autoturism pe un drum din județul Gorj. Accidentul a avut loc în jurul orei 14:00.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Hurezani, precum şi un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanţă Gorj care au constatat că, în urma impactului, motociclistul de 33 de ani a suferit răni grave şi era în stare de inconştienţă. S-a intervenit rapid pentru efectuarea manevrelor de resuscitare, insa, din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Şoferul autoturismului, de 26 de ani, a avut şi el nevoie de îngrijiri medicale, acesta suferind leziuni minore şi un atac de panică, fiind transportat la spitalul din Târgu-Cărbuneşti.

Citeşte şi: Dublă tragedie la început de an într-o familie din Iași. O mamă a făcut infarct când a auzit că fiul ei de 22 de ani a murit într-un cumplit accident rutier

„La data de 01 ianuarie, poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 6 B, în comuna Căpreni.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 26 de ani și un bărbat de 33 de ani, ambii din comuna Stoina, în timp ce se deplasau, primul cu un autoturism, iar cel de-al doilea cu o motocicletă, în aceeași direcție pe DN 6 B Căpreni, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, bărbatul de 33 de ani a acroșat autoturismul condus de către tânărul de 26 de ani.

La fața locului a fost prezent un elicopter SMURD, însă, în urma manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decesul bărbatului de 33 de ani.

Citeşte şi: Accidente grave în prima zi din 2023. Două maşini s-au făcut praf pe DN13 Sighişoara-Târgu Mureş. O maşina a luat foc în Bihor

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arată într-un comunicat al IPJ Gorj, potrivit gorjonline.ro.