MRU, la CONGRESUL PNL: Noi l-am făcut pe Ponta premier şi dacă insistăm îl facem şi preşedinte

CONGRES PNL.  Preşedintele FC, Mihai-Răzvan Ungureanu, a declarat sâmbătă că, din păcate, dreapta care ''s-a războit cu sine'' l-a făcut pe Victor Ponta premier, iar dacă se continuă în acest sens îl ajută pe liderul PSD să ajungă şi preşedinte.

28 iun. 2014, 09:01
MRU, la CONGRESUL PNL: Noi l-am făcut pe Ponta premier şi dacă insistăm îl facem şi preşedinte

CONGRES PNL. „Regret mult că astăzi avem o dreaptă care s-a războit cu sine şi care a ajuns la un moment dat să guverneze cu PSD. Să nu uităm că, dacă nu ar fi fost conflicte în interiorul dreptei în ultimii 10 ani, PSD nu ar fi fost niciodată la putere, nu ar fi putut influenţa destinele noastre şi nici astăzi nu ar conduce Guvernul României. Din păcate noi, din această sală, şi alţii care nu sunt aici l-am făcut pe Victor Ponta prim-ministru, iar dacă insistăm îl facem şi preşedinte. Nu acesta este ţelul nostru, dar tot noi, împreună, îl putem trimite acasă şi de la Palatul Victoria şi din drumul său către Cotroceni”, a spus Ungureanu, la Congresul PNL.

El a adăugat că dreapta trebuie să se unească şi să susţină un singur candidat la prezidenţiale şi i-a recomandat preşedintelui interimar al PNL, Klaus Iohannis, că ‘e nevoie să aducă puţin Sibiu la Bucureşti’.

‘Pe strada politică unde locuiesc există trei case. Prima este casa părinţilor mei, acolo unde am făcut primii paşi în politică şi acolo unde am învăţat ce pot face şi ce nu pot face. Casa părintească pentru mine este PNL. Lângă această casă se află casa prietenilor mei pe care i-am învăţat în timp, este Partidul Democrat Liberal. A treia casă este casa pe care am făcut-o în momentul în care mi-am întemeiat propria familie politică, învăţând şi de la părinţi şi de la prieteni. O parte din mine este penelistă, o parte din mine este pedelistă, chiar dacă am ales o altă familie politică’, a mai spus liderul FC.

CONGRES PNL. Liberalii îşi aleg NOUA CONDUCERE. Marea miză: desemnarea PREZIDENŢIABILULUI