Multimilionarii din New York îşi comanda provizii acasă cu elicopterele! Cursele costa 800 de dolari pentru 40 de minute

Pe măsură ce familiile milionarilor din New York au intrat în carantină, firmele de curierat s-au axat pe livrările la domiciliu direct cu elicopterul pentru a le face viaţa mai uşoară. 

RomaniaTV.net
20 mart. 2020, 17:11
Multimilionarii din New York îşi comanda provizii acasă cu elicopterele! Cursele costa 800 de dolari pentru 40 de minute

O companie de livrări, Blade, încasează bani în această perioadă, după ce familiilei bogate ale Americii au intrat în carantină. Aceştia livrează cu ajutorul elicopterului toate produsele de care au nevoie milionarii. 

Aceştia livrează săptămânal între Manhattan și East Hampton. „Am primit numeroase solicitări de la persoane fizice și familii care stau în carantină pentru a livra produse în zona orașului New York”, a declarat compania într-un e-mail. Livrările urmează să înceapă vineri și vor acorda prioritate medicamentelor și altor „obiecte legate de sănătate”.

Citeşte şi: Votcă şi alcool de contrabandă, folosite ca dezinfectant împotriva coronavirus. Soluţia găsită de o ţară europeană în plină pandemie

Prețul depinde de produsul care urmează să fie livrat, iar serviciul ușă în ușă este disponibil. „Puteți solicita alte livrări pentru șederea dvs. prelungită, cum ar fi îmbrăcăminte, electronice, produse alimentare pentru diete specializate, materiale școlare etc.”, a spus Blade.

Citeşte şi: Adrian Streinu Cercel: Primul vaccin pentru coronavirus va fi adus spre testare în România

După cum a raportat joi Alisa Wolfson de la Business Insider, în timp ce New York City a intrat într-un blocaj privind fabricile, barurile, restaurantele, sălile de sport și majoritatea afacerilor neesențiale au fost închise, mulți locuitori înstăriți s-au îndreptat spre est,spre casele lor de vacanță.

Cursele companiei Blade pot costa între 600 şi 800 de dolari, iar zborul va dura aproximativ 40 de minute.