Îţi cauţi un loc de muncă? Multinaţionalele au peste peste 2.500 de joburi vacante

La sfârşitul lunii octombrie, tinerii absolvenţi de facultate, dar şi cei cu experienţă, îşi pot găsi un job într-o multinaţională în cadrul târgului de joburi Angajatori de Top. Peste 90 dintre cele mai mari companii din România vor veni cu o ofertă de 2.500 de locuri de muncă vacanţe, în domenii precum IT, industria bunurilor de consum, inginerie, bănci sau consultanţă.

RomaniaTV.net
20 oct. 2011, 06:46
Îţi cauţi un loc de muncă? Multinaţionalele au peste peste 2.500 de joburi vacante

Potrivit organizatorilor, cele mai multe şanse de angajare le au cei care ştiu cât mai multe limbi străine şi care sunt deschişi provocărilor.

Târgul de joburi va fi organizat în perioadă 28-29 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti, iar oferta de locuri de muncă depăşeşte 2.500 de poziţii. Companiile vor face recrutări atât din rândul profesioniştilor cu experienţă, cât şi din cel al absolvenţilor şi studenţilor.

Domeniile în care se regăsesc cele mai multe joburi vacanţe sunt IT (29%), outsourcing (13%), industria bunurilor de consum (8%), inginerie (7%), bani (6%), telecom (6%), consultanţă (4%) şi marketing şi vânzări (17%).