Munca în call center, plătită cu venituri nete de la 1.700 de lei la 3.200 de lei pe lună

RomaniaTV.net vă spune care este acum oferta de muncă în call center pentru cei care lucrează în limba română, precum şi pachetul salarial oferit candidaţilor. 

RomaniaTV.net
26 sept. 2018, 12:19
Munca în call center, plătită cu venituri nete de la 1.700 de lei la 3.200 de lei pe lună

Oferta de muncă în call center

Operator call center, angajat pe salarii de 1.500 de lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post ştie să lucreze la PC, e dispus să lucreze peste program, e serios şi poate gestiona mai multe sarcini în acelaşi timp. 

Agent secret în call center, angajat pe salarii de 1.500 de lei net lunar şi transport decontat de angajatori. Te califici pentru acest post dacă eşti atent la detalii, empatic, ai atenţie distributivă şi vorbeşti engleza la nivel conversaţional. 

Consultant suport clienţi, angajat pe salarii de 1.400 de lei net, tichete de masă de 300 de lei şi bousuri care pot ajunge la 200 de lei pe lună, pentru normă întreagă de lucru. Angajatorii mai oferă celor selectaţi asigurare medicală, dentară şi de accidente, precum şi acces la reţeaua de săli 7card.

Agent vânzări în call center, angajat pe salarii de 1.900 de lei net lunar. Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti orientat către profit, rezistent la stres, ai abilităţi de comunicare şi eşti eficient. 

Consultant vânzări asigurări medicale, angajat pe venituri nete care pot ajunge la 3.200 de lei lunar. Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, eşti comunicativ, responsabil şi motivat.