Nadia Comăneci găteşte româneşte. Ce mâncăruri face vedeta în SUA: „Este uşor de făcut”

Nadia Comăneci găteşte româneşte. Chiar dacă locuieşte de foarte mulţi ani în SUA, vedeta nu doar că adoră preparatele tradiţionale, însă le şi face. A mărturisit recent că îşi răsfaţă familia cu două dintre mâncărurile noastre.

18 feb. 2022, 08:43
Nadia Comăneci găteşte româneşte. Ce mâncăruri face vedeta în SUA: „Este uşor de făcut”
Nadia Comăneci găteşte româneşte

Nadia Comăneci găteşte româneşte. Fosta sportivă consumă mâncarea de acasă și acum, după 32 de ani petrecuți în SUA. S-a inspirat de la o rețetă învățată de la mama ei în copilărie şi o găteşte frecvent.

Citeşte şi: Legătura dintre Benone Sinulescu şi Nadia Comăneci: „A venit Miliţia la uşă, ea era atât de speriată”

Nadia Comăneci găteşte româneşte

Gătesc două lucruri pentru familia mea – unul este salata de vinete cu garnitură de ardei copți. Este ușor de făcut și este bună acum, așa cum era și atunci. Celălalt preparat sunt sărmăluțele în foi de viță.

Chiar recent am vrut să gătesc pentru Crăciun, dar nu am găsit frunze de viță , așa că am făcut ardei umpluți”, a spus Nadia Comăneci, potrivit viva.ro.

Sandra Izbaşa, dezvăluiri despre Nadia Comăneci

Nadia Comăneci a fost una dintre marile sale susținătoare şi mărturiseşte că a fost mereu alături de gimnaste.

În primul rând când eu am pășit în sala de gimnastică urmăream gimnastica. La vârsta de 10 ani urmăream Jocurile Olimpice de la Sydney, mi-a plăcut să urmăresc de la fiecare gimnastă să fur câte ceva, ambiție, putere, frumusețe, eleganță.

Nadia tot timpul a fost alături de noi și ne-a sfatuit. Niciodata nu ne-a spus să o copiem. Undeva în 2004-2005 m-a întrebat care este idolul meu și am spus că sunt eu. Îmi doresc să mă construiesc pe mine și să scriu istorie pentru România.

De la Nadia am furat eleganța și perfecțiunea, pentru că până la urmă Nadia a luat prima notă de 10 din istoria gimnasticii. Perfecțiunea pentru mine… aici e linie fina pentru ca poți să pici în cealaltă panta.

Îți dorești foarte mult să fii perfecționist și s-ar putea să o iei razna, dar mie mi-a plăcut ce a prezentat Nadia. Era ca un ceas elvețian”, a mărturisit Sandra Izbașa.