Nadine, dezvăluiri tulburătoare despre dependența de alcool: „Eu fumez și beau de la 14 ani. Nu m-a oprit nimeni”

Nadine a vorbit despre lucrurile care au împins-o să cadă în patima alcoolului și cum a reușit să renunțe la acest viciu după ani de agonie.

26 apr. 2023, 08:34
Nadine, dezvăluiri tulburătoare despre dependența de alcool: „Eu fumez și beau de la 14 ani. Nu m-a oprit nimeni”
Ce a făcut-o pe Nadine să renunțe la alcool

Intrând în atenția publicului la o vârstă fragedă, Nadine a avut parte de multă popularitate și admiratori la acea vreme. Viața publică i-a adus și necazuri artistei, fiind nevoită să facă lucruri care deveniseră trenduri, pentru a rămâne în pas cu lumea în care trăia.

Însă, Nadine spune că sacrficiile erau foarte mari din cauza faimei, așa că a decis să se retragă la timp și să își întemeieze o familie.

„Eu am debutat de tânără. Pe mine nu m-a ghidat nimeni, din păcate, nu am avut un adult în spate să mă ajute să fac diferența dintre bine și rău. Toate acele oportunități și toată atenția m-au transformat în ceva foarte urât. Am ales să plec pentru că deveneam un om cum nu mi-aș fi dorit să fiu. Deveneam un personaj.

Citește și: Cum arată acum Noah, fiul în vârstă de 11 ani al lui Nadine. Cu ce se ocupă vedeta în Franţa FOTO

A fost coșmarul meu, să devin personajul pe care îl vedeam la colegii de breaslă. Râsul într-un fel, mersul într-un fel, nenatural. Toate ideile, doar ca să dea bine, era în disonanță cu naturalețea fiecăruia.

Eu începeam să pun pe mine comportamente care dau bine, haine care nu îmi plac, dar dau bine. Îmi băgam cuvinte în gură doar ca să impresionez. Mă îndepărtam de mine. De aceea unii se refugiază în alcool, de aceea nu le țin căsniciile. Mie nu mi-ar fi ținut căsnicia dacă eram Nadine de la televizor”, a declarat Nadine, pentru Fanatik.

Încă de la vârsta adolescenței, artista s-a confruntat cu două vicii extrem de grele: țigările și alcoolul. Mediul în care a crescut la orfelinat, fără mamă și tată, a făcut-o pe aceasta să cadă în patima acestor vicii. Ajunsese să se refugieze în alcool pentru a uita de probleme, dar și pentru că i se părea un mod de viață firesc.

Citește și: Nadine, viaţă de coşmar în America. Dezvăluirile actriţei: „Am spălat chiloții altei femei”

„Eu fumez și beau de la 14 ani. Nu m-a oprit nimeni. Eu nu am crescut într-o familie. În timp nu am făcut decât să beau și să fumez mai mult, ajungând să beau alcool pe stomacul gol. Era singura posibilitate în care mai puteam să simt.

Beam ca să mă detașez de ceva ce trebuia să fie rezolvat. Neavând familie, nu am știut că de asta beau. Am crezut că e distractiv și că beau pentru că toată lumea o face”, a adăugat artista.

A reușit să renunțe la alcool și tutun atunci când a devenit mamă, pentru ca acestea să nu îi pericliteze relația cu copilul ei.

„Am tot băut până când am avut copilul. Mi-a fost groază că mergeam lângă el seara să îi citesc povești și miroseam a țigară și a alcool. A fost o combinație de rușine cu frică de eșec. Copilul m-a motivat să mă pun la loc. În plus, m-am regăsit în credință. Arhanghelul Mihail și Iisus Hristos m-au ajutat să scap de aceste vicii.

Vedeam alcoolul ca pe o entitate care putea fi scoasă în afara mea. Acum s-a lăsat și soțul meu. Eu am renunțat total la alcool pentru că unii dintre noi nu pot cu jumătăți de măsură. Eu nu sunt omul care să mănânce doar o amandină, să fumeze o țigară și să bea un pahar de vin. Dacă știu că nu am măsură, le-am tăiat pe toate”, a mai povestit Nadine.