Actorul Nae Lăzărescu a murit VIDEO

Nae Lăzărescu a murit joi dimineaţă, la vârsta de 72 de ani, a declarat Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase".

19 dec. 2013, 07:21
Actorul Nae Lăzărescu a murit VIDEO

Trupul neînsufleţit al actorului Nae Lăzărescu va fi depus, vineri la prânz, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase, a precizat Alexandru Arşinel. Sâmbătă, actorul va fi înmormântat la Focşani.

Citeşte şi: NAE LĂZĂRESCU A MURIT. Trupul actorului va fi depus vineri la Teatrul „Constantin Tănase”

Nae Lăzărescu spunea în iulie că s-ar putea să fie nevoit să ia o pauză de la actorie, din cauza unor probleme de sănătate.

Citeşte şi NAE LĂZĂRESCU: Eu am vrut să lucrez la Constantin Tănase, portar, contabil, orice dar neapărat la acest teatru

Actorul arăta, într-un interviu, că a făcut stand-up comedy de când s-a născut şi că a vrut neapărat să lucreze la Teatrul „Constantin Tănase”.

Nae Lăzărescu s-a născut pe 8 septembrie 1941, fiind cunoscut în special pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru.

NAE LĂZĂRESCU. Momente inegalabile din cariera îndrăgitului comic VIDEO

A jucat şi în filme, printre care „Grăbeşte-te încet”, „Şantaj”, „Baloane de curcubeu”, „Căsătorie cu repetiţie” şi „Viraj periculos”. De asemenea, în animaţia „Maşini”, i-a dat voce personajului Clang.

Partenerul de scenă şi de ecran al lui Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, a declarat că Nae Lăzărescu a decedat în urma unei boli îndelungate şi cu un parcurs sinuos, cu reveniri şi căderi.