Narcis Ianău, pe scena X Factor. Tânărul reinterpretează muzica clasică: „Ar trebui ca România să te audă mai mult!”

Narcis Ianău, pe scena X Factor. La doar 26 de ani, tânărul profită de fiecare ocazie pentru a-și forța limitele artistice. Vineri, de la 20.30, la Antena 1, Narcis îi surprinde pe jurații X Factor cu o interpretare inedită a unei melodii clasice.

24 sept. 2021, 17:27
Narcis Ianău, pe scena X Factor. Tânărul reinterpretează muzica clasică: „Ar trebui ca România să te audă mai mult!”
Narcis Ianău, pe scena X Factor

Narcis Ianău, pe scena X Factor, după un turneu în 85 de țări alături de Sarah Brightman. Artistul va oferi un moment special de muzică clasică și beatbox, o combinație care se va dovedi uimitoare.

Narcis Ianău, pe scena X Factor

Ar trebui ca România să te audă mai mult! Suntem mândri de tine! Ce înseamnă, să participi la un concurs de talente și să ajungi un star internațional, este curajul de a începe de undeva!”, a spus Loredana.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

Citeşte şi: X Factor sezonul 10. Adolescentul care a dat pe spate toate fetele: Cine ești tu de a reacționat lumea așa?

Motivul pentru care Delia primește un salariu colosal la „X Factor”

Delia a recunoscut că producătorii au obligat-o să adopte un stil mai elegant în cadrul emiunii XFactor, iar artista a fost nevoită să se îmbrace în rochie, ținută pe care nu o adoptă prea des și în care a trebuit să investească pentru o apariție srălucitoare.

Dani are boala lui Bendeac, se pare, că și ăla e ”fiert”. Mereu mă întreabă cât am dat pe asta, cât am dat pe aia. I-am zis să nu mai fie așa superficial, că poate avea o surpriză. Nu toate lucrurile mele sunt scumpe.

Am fost obligată prin presiuni din partea producătorilor să fiu un pic elegantă, adică să nu vin în pijamale. Eu în rochie nu sunt același om, dacă ceva nu merge bine la emisiune, este pentru că a trebuit să mă îmbrac în rochie”, a declarat Delia la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.