Năvodari are prețuri cu briză de Dubai. Un grup de vasluieni a plătit 3.600 de lei pentru un prânz la malul mării

Un grup de turiști din Vaslui a plătit o notă colosală după ce au luat prânzul la un restaurant exclusivist din Năvodari.

28 iun. 2023, 18:47
Năvodari are prețuri cu briză de Dubai. Un grup de vasluieni a plătit 3.600 de lei pentru un prânz la malul mării
Turiștii plătrc prețuri colosale în Năvodari

Vasile, un turist din Vaslui, a mers în Năvodari, alături de familie și prieteni, pentru a petrece câteva zile de relaxare, dar s-au lovit de prețuri colosale. Un prânz i-a costat mai mult decât vacanța în sine. Au mers la un restaurant din zona exclusivistă, unde, potrivit acestora, ospătarii foarte amabili i-au momit cu tot felul de oferte. La final, nota de plată a fost de 3.600 de lei, plus 400 de lei bacșiș, potrivit adevarul.ro.

Citește și: Prețuri pentru toate buzunarele pe litoralul românesc. Cât costă o ciorbă de burtă la împinge tava, în Eforie Nord

„De banii ăștia cumpăram trei porci și îmi hrăneam copiii. Captura zilei, trei pești, 1.700 de lei. Un ciolan, 80 de lei, porția de creveți, patru creveți adică, 80 de lei, 20 de lei un crevete, jambon 320 de lei și am mai dat și 300 de lei pe sparanghel”, a declarat turistul, care a recunoscut că nu a verificat prețurile înainte de a comanda.

Pe notă mai apar și șapte porții de cartofi prăjiți, care au costat 147 de lei, spaghetele care au costat 40 de lei, și un șnițel de 42 de lei.

Cel mai scump produs de pe nota de plată – „Captura zilei” – a constat în dorada și lup de mare, pește care nu trăiește în Marea Neagră, ceea ce înseamnă că titulatura nu este una adevărată.

„Nu mai călcăm aici”, a mai spus turistul, care a realizat că nu a primit nici bin fiscal, ci doar nota de informare, care este adusă clienților inițial pentru a bifa bacșișul pe care vor să îl ofere, și care mai apoi este fiscalizat pe bon.

Citește și: Prețuri colosale în Vama Veche. Cât au ajuns să coste o bere sau o pizza la o terasă

Tot pe litoralul românesc, doar că de această dată în Mamaia Nord, companiile oferă tot felul de beneficii, de care, de fapt, mulți turiști nu se pot bucura. Pentru a-și fideliza clienții, platforma de rezervări Booking oferă anumite bonificații la rezervări, care pot fi utilizate numai în anumite condiții.

Potrivit fanatik.ro, o româncă a primit o ofertă neașteptată atunci când și-a rezervat un sejur în Mamaia Nord. Este vorba despre o cursă gratuită cu taxiul de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu către locul de cazare. Pentru că nu s-a deplasat la mare cu avionul, clienta respectivă va rata gratuitatea oferită de Booking.