Nebunie pe litoral! Sute de mii de turişti sfidează regulile pandemiei. Aşa arată satul de vacanţă Mamaia în acest weekend

Numărul record de infectări cu noul coronavirus pare să nu îi sperie deloc pe români, ba din contră. Sute de mii de turişti petrec în acest weekend pe litoral sfidând complet regulile. România TV vă prezintă imagini incredibile din satul de vacanţă Mamaia, unde nu e nici urmă de distanțare socială, oamenii stau înghesuiți la terase, iar muzica este dată la maxim.

RomaniaTV.net
25 iul. 2020, 19:08
Nebunie pe litoral! Sute de mii de turişti sfidează regulile pandemiei. Aşa arată satul de vacanţă Mamaia în acest weekend

Sâmbătă, România a înregistrat un nou record de cazuri noi de coronavirus, numărul total ajungând la 43.678. Însă aceste cifre nu i-a împiedicat pe turişti să se relaxeze la malul Mării Negre.

Deși autoritățile au dat amenzi usturătoare în ultimele zile, oamenii continuă să ignore regulile. După cum putem observa în aceste imagini, în afară de un bărbat, care este cu un copil mic, nimeni nu poartă mască de protecţie. Mai mult decât atât turiştii nu se feresc de aglomeraţie, ci se îmbulzesc să prindă un loc la terase.

Citeşte şi Inconştienţă fără limite pe litoral. Oamenii au încins o horă în mijlocul drumului VIDEO

Aglomerat este și pe plajele din Costinești și Eforie, unde abia mai poți arunca un ac. Puțini sunt turiștii care își iau măsuri de precauție.

De la începutul sezonului estival, cel mai aglomerat este în weekend, ceea ce face ca în acest interval, de vineri până duminică, distanțarea socială să fie aproape inexistentă.

Deşi polițiștii, jandarmii și alte echipe de control fac verificări pe tot litoralul pentru a se asigura că măsurile sunt respectate, atât de turiști cât și de către agenții economici, se pare că nu fac faţă locurilor supraaglomerate.