Negocierile pentru vânzarea clubului Dinamo au eşuat, anunţă Ioan Andone

Ioan Andone a declarat marţi, la Digi Sport, că negocierile dintre Ionuţ Negoiţă şi investitorii spanioli care voiau să preia FC Dinamo au eşuat.

RomaniaTV.net
19 mai 2020, 16:09
Negocierile pentru vânzarea clubului Dinamo au eşuat, anunţă Ioan Andone

„Din ce ştiu eu s-a incheiat. Ionuţ n-a acceptat, e treaba lui, e societatea lui, clubul lui, vinde cui vrea el. Nici n-a fost vorba de venit cu banii. E o societate pe care o cumperi cu un leu, dar leul ăla e 4 milioane! A plătit societatea avocaţi, contabili…pierdere de timp. S-au tradus contractele…Nici nu ştiu dacă a vrut să vândă. Joi au avut un acord cu el, cu termene de plată, cu tot. Apoi, nu ştiu ce s-a întâmplat. O să citesc şi eu contractele. Negoiţă n-a mai vrut să comunice, n-a mai răspuns la telefon. Pe urmă a dat declaraţia aia că nu au depus garanţie. Nici nu a mai fost vorba, trebuia să depună 3 milioane în 30 de zile, garanţie. Cine pune 3 milioane în contul clubului? Până vin ăştia din Spania nu mai găseau un leu acolo”, a spus Andone.

Ioan Andone a fost un intermediar între cele două părţi şi a dezminţit speculaţiile referitoare la lipsa de seriozitate a spaniolilor.

„E vorba de cineva care a fost preşedinte la Sevilla, nu ajunge niciodată cineva din România la valoarea lui, membru CIO. Cică are conturile blocate. Ce prostie, când ăla are 7 proprietăţi. Era vorba de un un fond de investiţii, în care Menendez avea 30 la sută, un fond de investiţii din Madrid”, a adăugat Andone.

Citeşte şi: Khabib Nurmagomedov a pierdut mai multe rude din cauza coronavirusului. Tatăl său este în stare critică