Nepoata lui Mircea Sandu s-a ascuns la mănăstire. A picat în depresie după ce i-au murit doi iubiţi

Nepoata preşedintelui FRF, Mircea Sandu, a mers şi ea la mănăstire în urmă cu câţiva ani, suferind de depresie, după ce şi-a îngropat doi iubiţi, chiar înaintea nunţii. Potrivit cancan.ro, Andreea şi-a găsit alinarea la mănăstiri, în rugăciune.

19 feb. 2014, 20:06
Nepoata lui Mircea Sandu s-a ascuns la mănăstire. A picat în depresie după ce i-au murit doi iubiţi

Familia lui Mircea Sandu a trecut de-a lungul vremii prin încercări foarte grele, însă cea mai ghinionistă pare a fi nepoata preşedintelui FRF, Andreea.

Citeşte şi Caz şocant în Craiova: Tânără racolată de profesorul de religie şi dusă la mănăstire să se călugărească VIDEO

Potrivit cancan.ro, în urma cu nouă ani, Andreea Sandu îşi îngropa logodnicul, dupa ce acesta murise brusc, din cauza unui stop cardiac. Deşi a suferit enorm, după câţiva ani bruneta şi-a refăcut viaţa alături de un alt bărbat. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, urmată de o cerere în căsătorie, însa, cu doar câteva săptămâni înainte de nuntă şi acesta a murit.

Bărbatul s-a stins din viaţă la fel ca şi primul, în urma unui stop cardiac, la doar 27 de ani.

Citeşte şi DECLARAŢIA care SCHIMBĂ radical cazul fetei fugare. NOUA VERSIUNE a stareţului Mănăstirii Sihăstria Rarăului

Andreea a căzut atunci într-o depresie profundă, iar după o perioadă în care s-a izolat a încercat să caute alinarea la mănăstiri, unde stătea cu săptămânile, pentru a se ruga. Acum, Andreea zâmbeşte din nou şi chiar dacă nu şi-a refăcut viaţa sentimentală, s-a împăcat însă cu trecutul.

Citeşte şi Un alt copil a fugit de acasă pentru a merge la mănăstire