Nevestele prezidenţiabililor s-au vorbit între ele? Michelle Obama şi Ann Romney, în roz electoral

Rozul a fost culoarea celei de-a doua dezbateri televizate dintre Barack Obama şi Mitt Romney. Michelle Obama şi Ann Romney au purtat ţinute roz, aproape identice, marţi seară, cu ocazia celei de-a doua dezbateri televizate dintre soţii lor implicaţi într-o campanie electorală prezidenţială extrem de strânsă.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 15:56
Nevestele prezidenţiabililor s-au vorbit între ele? Michelle Obama şi Ann Romney, în roz electoral

Pentru această seară foarte importantă din cariera soţului ei, Michelle Obama a purtat o rochie roz – mai exact rozul Schiaparelli – cu o jachetă asortată. Jurnaliştii americani susţin că nu a fost deloc o surpriză faptul că Michelle Obama a optat să apară din nou în roz – aceeaşi culoare care a făcut veritabile „minuni” pentru ea la convenţia Partidului Democrat şi pe care prima doamnă a Americii a purtat-o de multe ori şi în trecut.

Se pare însă că şi Ann Romney a avut exact aceeaşi idee, întrucât soţia candidatului republican a purat o rochie cu mâneci scurte într-o nuanţă de roz aproape identică – roz Pepto. Ann Romney şi-a accesorizat ţinuta cu un detaliu de culoare: un colier acvamarin. 

O alegere mai puţin inspirată din partea lui Ann Romney: conturul lenjeriei intime era vizibil prin ţesătura rochiei. Câţiva utlizatori Twitter i-au sugerat soţiei candidatului republican, pe reţeaua de socializare, să poarte lenjerie intimă modelatoare la următoarea dezbatere a celor doi candidaţi la funcţia prezidenţială.

Ultima dezbatere, consacrată politicii externe, va avea loc luni la Boca Raton, în Florida. De atunci vor rămâne 15 zile până la scrutinul din 6 noiembrie.