Nicolae Ciucă: „Ne vom ocupa de strategia de vaccinare şi de pregătirea anului financiar 2021” LIVETEXT

Premierul interimar Nicolae Ciucă a susţinut maţi, la ora 12,10, o declaraţie de presă la Palatul Victoria, declaraţiile fiind transmise live şi LIVETEXT de România TV.

RomaniaTV.net
08 dec. 2020, 11:59
Nicolae Ciucă: „Ne vom ocupa de strategia de vaccinare şi de pregătirea anului financiar 2021” LIVETEXT

Nicolae Ciucă: „In perioada urmatoare vom continua sa focalizam atentia pe prioritatile legate de pandemia Covid, punerea in aplicare a strategiei de vaccinare, masurile economice de ajutorare a celor afectati de criza.

Vom finaliza anul financiar 2020 si vom pregati anul financiar 2021.

Vreau sa ii multumesc domnului Orban pentru echilibrul intre masurile de combatrere a pandemiei si cele economice.

Vreau sa va asigur ca imi voi indeplini in continuare indatoririle de Ministru al Apărării in aceasta perioada”, a declarat premierul interimar.

Nicolae Ciucă, una dintre propunerile de premier

Liderii PNL s-au întrunit marţi de urgenţă, pentru a pune la punct strategia negocierilor pentru noul guvern, înainte de a merge la consultările cu Klaus Iohannis de la Cotroceni.

Din informaţiile obţinute de Romania TV, liberalii au mai multe variante de propunere de premier, printre care şi prim-ministrul interimar actual, ministru Finanţelor Florin Cîţu şi Ilie Bolojan.

Ştirea iniţială

Nicolae Ciucă, Ministrul Apărării, a preluat marţi dimineaţă mandatul de prim-ministru interimar şi va susţine primele declaraţii oficiale de la ora 12:10, live şi LIVETEXT pe RomâniaTV.net.

”În această dimineaţă ministrul apărării naţionale, Ionel Nicolae Ciucă, a preluat exercitarea mandatului de prim-ministru interimar, în urma desemnării domniei sale de către Preşedintele României, Klaus Iohannis.”, a anunţat marţi dimibneaţă Guvernul.

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a fost desemnat luni seară premier interimar de către preşedintele Klaus Iohannis, după ce Ludovic Orban a demisionat de la conducerea Executivului.

Citeşte şi: Klaus Iohannis avertizează că revizuirea Constituției nu poate fi folosită nici ca subiect de campanie electorală și nici dusă în derizoriu