Nicolae Guţă, schimbare RADICALĂ de COMPORTAMENT

După scandalul monstru dintre Nicolae Guţă şi Beyonce de România din platoul emisiunii WoWBiz, se pare că manelistul a revenit la sentimente mai bune faţă de fetiţa sa, Anais, ce-a de-a zecea moştenitoare a sa.

RomaniaTV.net
27 feb. 2015, 14:43

De curând, Nicolae Guţă a fost acuzat de fosta sa iubită că nu îşi mai iubeşte ultimul său copil, iar din acest fapt nici nu se mai implică în creşterea micuţei.

Indignat de vorbele Mădălinei Dumitru, Nicolae Guţă a decis să îi facă o vizită acesteia şi astfel să îşi vadă fetiţa, pe Anais. Ajuns acasă la Beyonce de România, manelistul a izbucnit în plans atunci când şi-a revăzut fata. Deşi momentul a fost unul special, finalul a fost cu adevărat surprinzător, deoarece Nicolae Guţă a dorit să îi lase Mădălinei Dumitru o sumă de bani pentru micuţă, dar cum aceasta a decis să nu mai accepte banii, l-a trimis pe fostul iubit la cumpărături.

Decizia Mădălinei Dumitru este DEFINITIVĂ: „Îl urăsc! Cât să suport? M-a păcălit”

Mai mult decât atât, Nicolae Guţă a făcut câteva declaraţii pentru WoWBiz, din care reiese că regretă despărţirea de Beyonce.

„Beyonce nu mi-a interzis să văd fetiţa, dar eu sunt mereu plecat. Pe lângă frumoasa Anais, mai sunt şi alţi copilaşi care au nevoie de mine. Trebuie să merg să căştig bani. Nu i-am cumpărat nimic fiindcă nu ştiu de ce are nevoie. Aşa că o să îi las nişte bani. Îmi e dor de Anais. Sunt emoţionat, orice părinte e emoţionat de copilaşul lui. Ce să îi faci… asta e viaţa. Vai, ce frumoasă e!

Eu ştiu ce e în sufletul meu. Îngerul ăsta este o binecuvantare pentru mine, nu e o greşeală. Dacă mai eram cu Beyonce, mai făceam copii cu ea. Mi-am iubit fraţii şi copiii. Nimic nu mai contează. Fata a apărut imediat după moartea fratelelui meu. Mi-a adus multă bucurie, chiar şi femeia asta. Mi-am dorit mult să am o fetiţă. E un disconfort sufletesc. Si pentru ea la fel. Fata mi-aş dori să o am în fiecare clipă. Mai ales că l-am pierdut pe fratele meu. Anais e viaţa mea. Să mă omoare Dumnezeu dacă o las”, a declarat Nicolae Guţă.

Citeşte şi  Beyonce de România „MĂTURĂ PE JOS” cu Nicolae Guţă: „Tu te droghezi până cade nasul!”