Nicolae Robu, atac nimicitor la adresa lui Dominic Fritz. „Nu ne mai dă apă caldă! Așa a pregătit intrarea în iarnă”

Nicolae Robu, fostul primar al Timişoarei, a lansat un atac virulent la adresa actualului edil Dominic Fritz pe care l-a catalogat drept un "ex-șomer" care nu dă căldură şi apă caldă în oraş, însă "a dublat facturile", precum şi datoria COLTERM, compania locală de termoficare.

12 ian. 2022, 14:15
Nicolae Robu, atac nimicitor la adresa lui Dominic Fritz. „Nu ne mai dă apă caldă! Așa a pregătit intrarea în iarnă”
Nicolae Robu dă vina pe Dominic Fritz, după ce Timişoara a rămas fără apă caldă şi căldură

Nicolae Robu a publicat un mesaj – manifest pe pagina sa de Facebook. Fostul edil îl somează pe USR-istul Dominic Fritz să furnizeze apă caldă şi căldură în Timişoara. „Nu acceptăm să ne ții ba cu una, ba cu alta”, a scris Robu.

Fostul primar liberal al Timişoarei a reamintit că în mandatul său „orașul n-a fost nicio zi fără căldură și apă caldă cu mine” şi susţine că Dominic Fritz este un „ex-şomer”, iar viceprimarul Ruben Lațcău un „dublu repetent”.

Citeşte şi: Tatăl lui Abi Talent şi iubita sa au fost reţinuţi. Ar fi câştigat sume uriaşe din proxenetism şi ghicit

Nicolae Robu, atac nimicitor la adresa lui Dominic Fritz. „Timișoara are nevoie și de căldură și de apă caldă! Nu acceptăm să ne ții ba cu una, ba cu alta”

„VREM ȘI CĂLDURĂ ȘI APĂ CALDĂ,
NU ORI CĂLDURĂ ORI APĂ CALDĂ!
♦️Credeți că e prea mult pt Timișoara anului 2022?!
♦️Constatăm că, de îndată ce vremea s-a răcit –s-a răcit e un fel de-a spune, pt că a avea -2…-3 grade Celsius la jumătatea lui ianuarie nu înseamnă temperaturi scăzute!-, dl Fritz nu ne mai dă apă caldă! Așa a pregătit intrarea în iarnă, încât se pare că societatea COLTERM nu poate da simultan și căldură suficientă pt temperaturi negative afară și apă caldă! Asta da reformă în administrație!
♦️Stimați timișoreni, chiar își poate imagina cineva dintre dv că nimic în orașul ăsta nu a fost bun, că nimic nu s-a făcut bine, așa cum afirmă acest cuplu fatal EȘ Fritz și DR Lațcău –adică ex-șomer Fritz și dublu repetent Lațcău-, dar:
1️⃣ orașul n-a fost nicio zi fără căldură și apă caldă cu mine ca Primar
2️⃣ prețurile Gigacaloriei, biletelor și abonamentelor la transportul în comun și al parcărilor au rămas la nivelul din 2012, deși toate ingredientele de cost s-au scumpit; evident, s-a putut asta pe de o parte prin eficientizare, pe de altă parte prin creșterea subvenției de la bugetul local întru ajutorarea cetățenilor
3️⃣ Timișoara a fost ani în șir desemnată cel mai dinamic oraș din România; acesta este purul adevăr, nu poveștile că ne-au luat-o înainte ba X, ba Y, ba mai știu eu cine!
4️⃣ Timișoara a avut cea mai bună rată de absorbție de fonduri europene din România -95.34%- pe exercițiul anterior, fiind singurul oraș mare care nu a ratat niciun proiect din cele 35 implementate; acesta este purul adevăr, nu poveștile că ne-au luat-o înainte ba X, ba Y, ba mai știu eu cine!
5️⃣ Timișoara a avut –și are, lăsate moștenire!- cele mai multe proiecte pe fonduri europene din țară –aproape 100!- pe actualul exercițiu european și de cea mai mare valoare -570 milioane euro-; acesta este purul adevăr, nu poveștile că ne-au luat-o înainte ba X, ba Y, ba mai știu eu cine!
6️⃣ Timișoara a câștigat titlul de capitală culturală europeană; Timișoara, nu altcineva!
7️⃣ Timișoara a cunoscut cele mai radicale transformări modernizatoare și de punere în valoare a moștenirii istorice din țară -4 pasaje în 8 ani, toate noi –nu lărgite, cum spun unii –cum, Doamne apără, s-ar putea lărgi un pasaj?—; acesta este purul adevăr, nu poveștile că ne-au luat-o înainte ba X, ba Y, ba mai știu eu cine!
8️⃣ Timișoara a atras cele mai mari investiții străine –peste 4 miliarde euro, în timp ce niciun alt oraș nu a depășit 2 miliarde de euro!-; acesta este purul adevăr, nu poveștile că ne-au luat-o înainte ba X, ba Y, ba mai știu eu cine!
9️⃣ în Timișoara s-a construit până la stadiul de exterior gata și interior foarte foarte aproape de gata cea mai mare clădire spitalicească din România de după 1989 –demisol, parter plus 6 etaje
🔟 Timișoara a cunoscut cea mai mare înnoire de flotă auto pt transportul public -30 tramvaie, 20 minibuze, 7 vaporașe, plus 50 troleibuze și 30 autobuze contractate de administrația precedentă dar plătite de administrația Robu-, cu lăsare de moștenire de contracte semnate pe fonduri europene cu doar 2% contribuție locală pt 21 tramvaie de top mondial și 44 de autobuze electrice
🔹 etc., etc.
♦️Revenind la titlu: d-le Fritz, Timișoara are nevoie și de căldură și de apă caldă! Nu acceptăm să ne ții ba cu una, ba cu alta și culmea, dacă, Doamne ferește, se ajunge la temperaturi mai scăzute, să ne lași și fără una și fără alta! Dacă tot ne-ai dublat facturile, cum ai dublat și datoria COLTERM! Totul doar într-un an!”, a scris Nicolae Robu, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Nicolae Robu dă vina pe Dominic Fritz, după ce Timişoara a rămas fără apă caldă şi căldură: „În fruntea oraşului a ajuns, prin manipulare, un impostor”


loading...
Partenerii noștri