Nicolae Robu, mesaj pentru Orban după ce a pierdut alegerile pentru Primăria Timişoarei. „Îmi dau demisia de la conducerea PNL Timiş”

Nicolae Robu, candidatul PNL pentru un nou mandat la Primăria Timișoarei, care a pierdut în fața lui Dominic Fritz, candidatul USR, l-a anunțat pe Ludovic Orban, printr-un mesaj, că își dă demisia din funcția de conducere a PNL Timiș.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 12:48
Nicolae Robu, mesaj pentru Orban după ce a pierdut alegerile pentru Primăria Timişoarei. „Îmi dau demisia de la conducerea PNL Timiş”

După ce duminică seara a aflat că a pierdut alegerile, Nicolae Robu și-a anunțat colegii de partid că va renunța la președinția filialei. Astăzi l-a anunțat și pe premierul Orban.

„Domnule preşedinte PNL, având în vedere pierderea de către mine a alegerilor locale pentru funcţia de Primar al Timişoarei, prin prezenta, îmi dau demisia din funcţia de Preşedinte al Filialei Timiş a PNL. Cu stimă şi urări de succes pentru dv şi pentru PNL, Nicolae Robu”, i-a scris Robu lui Orban, potrivit unor surse din cadrul partidului.

Nicolae Robu, după ce a pierdut primăria Timişoarei:”Am adormit cu telefonul în mână scriind un text”

La şefia PNL Timiş urmează să fie numit un interimar, cel mai probabil, şi e posibil să fie chiar Alina Nica, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

Noul primar al municipiului Timişoara, candidatul USR Dominic Fritz, a obţinut peste 52% din voturi, potrivit rezultatelor parţiale. Pe locul al doilea s-a situat actualul primar, liberalul Nicolae Robu, care a obţinut puţin sub 30%.

Cine e Dominic Fritz, noul primar al Timişoarei? „Şomerul” neamţ care cântă la pian şi a fost voluntar pentru copiii orfani