Niculina Stoican dezvăluie secretul unei căsnicii de peste trei decenii, pline de suişuri şi coborâşuri: „Iubirea de cuplu înseamnă dependență”

Niculina Stoican şi Vasile Stănescu şi-au jurat credinţă în faţa lui Dumnezeu în urmă cu peste trei decenii. Deşi căsnicia lor a avut suişuri şi coborâşuri, au reuşit să rămână neclintiţi în faţa necazurilor.

05 oct. 2022, 17:54

Artista a recunoscut, în urmă cu ceva timp, că a fost înșelată de soțul ei. A decis, însă, să mai dea o şansă relaţiei lor şi iată că s-a dovedit a fi o alegere înţeleaptă.

Motivul pentru care Niculina Stoican şi-a iertat soţul infidel: „Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva”

La un moment dat, cântăreaţa chiar a fost sunată de amanta lui Vasile Stănescu, însă nu s-a demoralizat şi nu a făcut niciun pas în spate.

N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu. Am primit telefoane: „Știi, soțul tău mă iubește’. I-am spus: „Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește, când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu. Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu”, a dezvăluit Niculina Stoican, în urmă cu câteva luni, într-un interviu la Antena Stars.

Şi asta nu a fost singura cumpănă a căsniciei lor. Vasile Stănescu a avut de ispăşit şi trei ani de închisoare pentru obținerea ilegală de rambursări de TVA, în valoare de 13,6 milioane de lei.

Citeste si Niculina Stoican, sunată de presupusa amantă a soţului ei: „Eu am fost mândră”

Niculina Stoican, secretul unei căsnicii de peste trei decenii: „Iubirea de cuplu înseamnă dependență”

Niculina Stoican a dezvăluit secretul care stă la baza căsniciei ei. Nu, nu s-a referit la iertarea greşelilor partenerului, ci la… binefacerile distanţei.

Nu aș da pentru nicio pasiune din lume relația pe care o am cu soțul meu. Trebuie să cauți în subconștientul tău, să vezi dacă, după săptămâna în care ești plecat, te trimite sufletul și mintea într-un loc în care e și celălalt. Iar când ajungi acolo, să te detașezi și să îți fie bine. Iubirea de cuplu înseamnă dependență. Te duci la dependență dacă respecți, ajuți, ții cont de celălalt și îți pasă de el”, a precizat Niculina Stoican la Etno TV

Niculina Stoican și Vasile Stănescu au împreună un băiat, Vlad (28 de ani).

Citeste si Cum arătau Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican în tinerețe. Imagini inedite din perioada în care cântau împreună în Ansamblul „Doina Gorjului”