Nicuşor are centrală! „Eu locuiesc într-o zonă din București care nu este conectată la sistemul de încălzire centralizată și probabil că am în casă undeva la 22°C”

După ce primarul Capitalei a susţinut în urmă cu o zi că 19 grade este o temperatură normală în case, acum Nicuşor Dan vine cu o nouă declaraţie care îi revoltă pe bucureşteni.

20 ian. 2021, 00:01
Nicuşor are centrală! „Eu locuiesc într-o zonă din București care nu este conectată la sistemul de încălzire centralizată și probabil că am în casă undeva la 22°C”

Nicuşor are centrală! Deşi în multe blocuri din Capitală temperatura nu depăşeşte 15 grade în casă, primarul Capitalei a declarat că el are centrală proprie, iar temperatura din locuinţa sa ajunge undeva pe la 22 grade Celsius.

Nicuşor are centrală! Primarul Capitalei chiar a subliniat faptul că sunt bucureșteni care au 15°C în apartamente

„Eu locuiesc într-o zonă din București care nu este conectată la sistemul de încălzire centralizată și probabil că am undeva la 22°C. La sfârșitul mandatului vom fi mult mai bine pe această chestiune“, a explicat Nicușor Dan.

De altfel, locuitorii Capitalei au fost extrem de revoltaţi după ce Nicușor Dan a declarat, în timpul unui interviu televizat, că în unele țări europene temperatura în case este de doar 19 grade Celsius.

„De pe vremea lui alt Nicu nu am mai făcut atâta frig și dușuri reci.”,a spus un internaut.

”Am înghețat, efectiv. Nici nu mai conteayă acum facturile, oricum sunt supraîncărcate cu pierderi și aranjamente locale. Contează că am răcit, că în plină iarnă și pandemie trebuie să merg la medic, pe banii, timpul și asumarea noastră. Asta nu a fost prima ta prioritate, la cât de inteligent ești și cu câtă speranță ai fost votat era imposibil să fi avut asta prioritate și să nu îți iasă.Teoretic am primit multe promisiuni, practic nimic!”, a declarat un altul.

După ce comentariile au început să explodeze pe contul său de Facebook, primarul Capitalei a dat-o la întors.

”Pentru că au început să apară interpretări la o replică pe care am dat-o în seara asta la Digi24, vreau să precizez.
Am spus că sunt țări în care temperatura de 19 grade în casă este normală, dar nu am spus că e normal să ai 19 grade în casă, la București. Un sistem de încălzire normal e un sistem în care fiecare are în casă ce temperatură vrea și plătește proporțional. Toate acțiunile mele din aceste două luni și jumătate de mandat au urmărit ca, pe termen mediu și lung, să avem un astfel de sistem.”, a declarat Nicușor Dan, la Realitatea Plus.

Citeşte şi: Bucureștenii l-au făcut praf pe Nicușor Dan, pe pagina lui de Facebook, după ce a declarat că 19 grade e o temperatură normala în case: „De pe vremea lui alt Nicu nu am mai făcut atâta frig și dușuri reci.”