Nicuşor Constantinescu, acuzaţii grave la adresa lui Raed Arafat: Minte!

Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a afirmat că Raed Arafat minte atunci când spune că elicopterul probuşit în Lacul Siutghiol nu era echipat cu flotoare când a fost preluat de SMURD de la Consiliul Judeţean Constanţa.

RomaniaTV.net
19 dec. 2014, 12:52
Nicuşor Constantinescu, acuzaţii grave la adresa lui Raed Arafat: Minte!

Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a vorbit vineri din nou despre elicopterul prăbuşit în Lacul Siutghiol, lansând noi acuze la adresa secretarului de stat Raed Arafat.

Dacă continuau contractul de operare, cei doi piloţi şi personalul trăiau şi astăzi, pentru că eu nu dădeam jos flotoarele. Eu plăteam cinci ore de antrenament lunar pentru piloţi, eu făceam pregătire de scufundare şi de salvare dintr-un elicopter teoretic scufundat, aşa cum spun normele europene civile, şi atunci poate trăiam cu toţii astăzi împreună, nu făceam o tragedie„, a spus Nicuşor Constantinescu.

Citeşte şi ELICOPTER SMURD PRĂBUŞIT. A fost găsită drona care a filmat la locul tragediei

În acelaşi context, referitor la afirmaţia secretarului de stat din MAI Raed Arafat potrivit căruia aparatul de zbor nu avea flotoare, la momentul la care a fost preluat, şeful CJ Constanţa a răspuns: „Minte!„.

Citeşte şi ELICOPTER SMURD PRĂBUŞIT. DNA a deschis dosar penal privind achiziţionarea aparatului de zbor