Nicuşor Dan, anunţ de ULTIMĂ ORĂ după închiderea pieţelor. „Municipalitatea va amenaja pieţe volante. Am convenit acest lucru cu Orban”

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat, sâmbătă, că municipalitatea va amenaja pieţe volante şi spații deschise suplimentare, după ce Guvernul a dispus închiderea pieţelor închise pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

RomaniaTV.net
07 nov. 2020, 17:09
Nicuşor Dan, anunţ de ULTIMĂ ORĂ după închiderea pieţelor. „Municipalitatea va amenaja pieţe volante. Am convenit acest lucru cu Orban”

„Pentru a-i ajuta pe producătorii agricoli care nu-și vor putea vinde marfa în piețele închise din Capitală (a căror funcționare va fi temporar suspendată pentru a limita răspândirea COVID-19), municipalitatea bucureșteană va amenaja piețe volante și spații deschise suplimentare”, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Primarul general a precizat că măsura specială pentru sprijinirea producătorilor a fost convenită în urma unei discuţii cu Ludovic Orban.

„Am convenit acest lucru în urma unei discuții telefonice cu premierul Ludovic Orban, ca măsură specială pentru susținerea micilor producători din jurul Bucureștiului și a bucureștenilor care cumpără astfel de produse de pe piața țărănească.

Identificăm zilele viitoare locațiile și le anunțăm din timp. Legumele, fructele și lactatele produse în comunele limitrofe Capitalei trebuie să-și găsească loc în continuare pe piața bucureșteană”, a mai precizat edilul Capitalei.

Asociaţia Administratorilor de Pieţe solicită ca toate pieţele din ţară să rămână deschise: „Nu s-a înregistrat niciun focar”

Asociatia Administratorilor de Piețe din România solicită ca toate piețele agroalimentare din țară să rămână deschise, iar măsurile să fie luate punctual, acolo unde se constată că administratorii nu respectă măsurile pentru prevenirea şi combaterea COVID – 19.

Ludovic Orban a spus ce pieţe se închid începând de luni