Nicuşor Dan anunţă că o dă în judecată pe Gabriela Firea pentru calomnie

Candidatul alienţei PNL-USR-PLUS, Nicuşor Dan, a susţinut marţi o conferinţă de presă în care a răspuns acuzaţiilor de trafic de influenţă pentru intervenţia pe lângă autorităţile sectorului 4 în încercarea de a opri demolarea unui restaurant din Parcul Orăşelul Copiilor.

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 11:55
Nicuşor Dan anunţă că o dă în judecată pe Gabriela Firea pentru calomnie

„Voi intenta proces civil pentru calomnie, pentru afirmaţii calomnioase primarului PSD în funcţie Gabriela Firea, care a spus explicit că am luat bani pentru a ajuta cetăţenii în diferite chestiuni. E o afirmaţie mincinoasă pentru care trebuie să răspundă.

Eu pricep că nu poată să înţeleagă că nu e în sistemul ei de valori că cineva poată să doneze bani, dar când faci afirmaţii mincinoase despre cineva, trebuie să plăteşti, pentru că am obligaţia de a-mi apăra reputaţia mea şi a celor din USB care au făcut voluntaria atâţia ani de zie şi de a apăra publicul de dejecţii în spaţiul public”, a declarat Nicuşor Dan marţi într-o conferinţă de presă.

Tot marţi, dar pe pagina sa de Facebook, Nicuşor Dan a scris că a acceptat invitaţia la o dezbatere cu Gabriela Firea, iar acum aşteaptă confirmarea din partea contracandidatei sale.

„Am acceptat invitaţia adresată de postul TV Realitatea Plus de a participa la o dezbatere faţă în faţă cu Gabriela Firea, pe 23 septembrie. Presupun că şi contracandidata mea a primit o invitaţie similară şi sper să confirme participarea. A refuzat dezbaterile propuse de mine la sediul Primăriei, a refuzat dezbaterea la o autobază STB (locaţie propusă chiar de ea!), va refuza şi o dezbatere standard la televiziune?”, a scris Nicuşor Dan marţi pe Facebook.

Citeşte şi: Ciolacu: „PSD merge singur la parlamentare. Facem un ultim apel ca autorităţile să se sesizeze în cazul lui Nicuşor Dan”