Nicuşor Dan anunţă şedinţă CGMB pe 8 decembrie. Principalele subiecte aflate pe ordinea de zi

Nicuşor Dan a anunţat că rectificarea bugetară pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi va fi aprobată în sedinţa CGMB din 8 decembrie

03 dec. 2020, 19:00
Nicuşor Dan anunţă şedinţă CGMB pe 8 decembrie. Principalele subiecte aflate pe ordinea de zi
Nicuşor Dan anunţă sedinţa CGMB pe 8 decembrie

Nicuşor Dan a anunţat că un punct pe ordinea de zi a şedinţei din 8 decembrie a Consiliului General al Municipiului Bucureşti va fi rectificarea bugetară „pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi, nou-născuţilor, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate şi cuplurilor înscrise în programul pentru fertilizare in vitro”.

„Am stabilit pentru ziua de 8 decembrie o şedinţă extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, cu câteva puncte urgente pe ordinea de zi. Va fi vorba în primul rând despre rectificarea bugetară pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi, nou-născuţilor, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate şi cuplurilor înscrise în programul pentru fertilizare in vitro”, a scris Nicuşor Dan joi pe Facebook.

Citeşte şi Traian Băsescu, după anunţul lui Nicuşor Dan privind susţinerea PNL: Arată că i se potriveşte „Nicuşor Ban”

Nicuşor Dan: Vom lua decizii privind ajutorul financiar pentru instituţiile independente din domeniul artelor

Primarul general al Capitalei a mai spus că vor fi luate decizii privind ajutorul financiar pentru instituţiile independente din domeniul artelor.

„În plus, vom lua decizii privind ajutorul financiar pentru instituţiile independente din domeniul artelor spectacolului şi vom solicita Ministerului Educaţiei şi Cercetării preluarea cluburilor sportive şcolare şi a cluburilor copiilor din Bucureşti. Va fi supusă de asemenea atenţiei CGMB propunerea eliminării taxei pentru turism în 2021”, a mai precizat Nicuşor Dan.

Citeşte şi Vlad Voiculescu ştia că Nicuşor Dan va sprijini PNL la parlamentare. „Nu e deloc o surpriză. E probabil o obligaţie pe care şi-a asumat-o”

Edilul speră că până pe 8 decembrie vor fi validate mandatele consilierilor generali, pentru a putea fi aleşi cei doi viceprimari ai Capitalei.

„Sper în acelaşi timp ca toate mandatele consilierilor generali să fie validate până în ziua de marţi, astfel încât să se poată alege şi cei doi viceprimari ai Capitalei. Voi trimite mâine şi o adresă către instanţă, cu solicitarea accelerării acestui proces care trenează deja de destulă vreme”, a completat Nicuşor Dan.
 


loading...