Nicuşor Dan, despre înscrierea în PNL. „Reflectez la o intrare în politică”

Nicuşor Dan a declarat că ia în calcul să intre în politică, după ce a fost întrebat dacă se va înscrie în PNL. Primarul ales al Capitalei a explicat că are o lungă viaţă profesională şi că în următoarele luni este extrem de preocupat de viaţa Bucureştiului.

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 06:32
Nicuşor Dan, despre înscrierea în PNL. „Reflectez la o intrare în politică”

„O să dau acelaşi răspuns ca domnul premier. Viaţa mea profesională e lungă din momentul acesta. În momentul acesta am mari dificultăţi în a ţine la suprafaţă acest oraş. Sunt extrem de preocupat de următoarele luni din viaţa Bucureştiului şi asta este suficient pentru mine. Reflectez la o intrare în politică. Pentru acest moment este răspunsul pe care vi l-am dat”, a afirmat Nicuşor Dan, duminică seara, în studioul România TV.

La aceeaşi întrebare, liderul liberal Ludovic Orban a precizat că dacă va veni un moment în care să discute despre posibila înscriere în PNL a lui Nicuşor Dan, atunci „o să discut cu mare bucurie”

„Dacă va veni un moment să discutăm despre acest subiect o să îl discut cu mare bucurie. Acum chestiunea noastră principală e să discutăm despre soluţiile pentru Bucureşti”, a completat Orban.

Orban, testat de urgenţă după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu COVID-19. Un moderator TV i-ar fi dat virusul