Nicuşor Dan, prima reacţie după ce i-a fost săltată maşina de pe o stradă din Bucureşti: „Nu era abandonată, dar nu am mai circulat o lună sau două”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a avut o primă reacţie după ce Poliţia Locală din Sectorul 5 al Capitalei i-a ridicat mașina de pe o stradă din București, pe motiv că era parcată neregulamentar.

03 nov. 2022, 16:00
Nicuşor Dan, prima reacţie după ce i-a fost săltată maşina de pe o stradă din Bucureşti: „Nu era abandonată, dar nu am mai circulat o lună sau două”

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a explicat, joi, la Hotnews, că mașina Citroen BX ridicată de Poliţia Locală, nu era abandonată, nemaicirculând cu ea „o lună, două”.

”E o mașină pe care am folosit-o. Nu era abandonată, dar nu am mai circulat o lună sau două, la fel ca alte zeci, parcate pe aceeași stradă”, a afirmat primarul Capitalei.

El a mai spus că mașina i-a mai fost ridicată și cu câțiva ani în urmă.

„E o mașină pe care am folosit-o din când în când”, a adăugat Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei a rămas fără autoturismul personal – un Citroen BX, fabricat în 1986, cu o motorizare non-euro. Maşina lui Nicuşor Dan a fost ridicată de pe stradă din Sectorul 5 pentru că era parcată neregulamentar, anunţă România TV.

Polițiștii locali de la Sectorul 5 au fost cei care au luat decizia de a-i ridica maşina primarului general al Capitalei.

Citeşte şi: Planul lui Nicuşor Dan pentru reducerea poluării fonice pe timpul nopţii în Bucureşti. Se anunţă amenzi de până la 5.000 lei