Nicuşor Dan, primul mesaj după ce a devenit tătic de băiat: „Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit!”

Nicuşor Dan a devenit, joi, tătic pentru a doua oară. Partenera de viaţă a edilului a adus pe lume un băieţel, la spitalul Filantropia.

27 mai 2022, 10:15
Nicuşor Dan, primul mesaj după ce a devenit tătic de băiat: „Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit!”

Nicuşor Dan este proaspăt tătic de băiat. La o zi după ce a venit pe lume fiul său, edilul a postat pe pagina de Facebook un mesaj emoţionant.

Nicuşor Dan: „Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit!”

Citeşte şi EXCLUSIV. Dana Budeanu îi desființează pe Iohannis și Nicușor Dan: „Băi, fătălăule, vino şi tunde iarba în faţa casei”

„Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru.

Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare.

Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs”, a scris primarul Capitalei pe pagina de Facebook.

Susţinătorii edilului nu au rămas indiferenţi la mesajul acestuia şi i-au transmis numai gânduri bune.

„Sa va traiasca, sa va bucurati de ambii copii, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!”, „Asta da bucurie, să fie sănătos, sănătate tuturor!”, „Felicitări! Sa va trăiască si băiatul și fata, sa fiti sănătoși, fericiți împreună!”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate la postarea edilului.

Edilul şi partenera sa de viaţă mai au împreună o fetiţă în vârstă de şase ani. Povestea de dragoste dintre cei doi a început în anul 2005.

„Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentã în Bucuresti, la Geografie. Îmi aduc aminte cã se terminase sesiunea de examene, aveam bilet sã mã întorc acasã, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenã ce fusese plecatã cu bursã Erasmus în Franta. Am renuntat sã mã mai întorc acasã si am iesit cu mai multi prieteni. Am zis sã mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de dupã sesiune sau de dupã zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicusor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu stiu dacã a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atractie, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, a declarat în urmă cu câțiva ani iubita primarului din Bucureşti.

Citeşte şi Mihai Bobonete, foc şi pară pe Clotilde Armand şi pe Nicuşor Dan. Mesajul dur postat pe Facebook: „Sper să aveți parte toată viața de asta”